Σέρρες: Επεισοδιακή σύλληψη 43χρονου που μετέφερε παράνομα μετανάστες

Σέρρες: Επεισοδιακή σύλληψη 43χρονου που μετέφερε παράνομα μετανάστες
Περιπολικά της Αστυνομίας EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο 43χρονος οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, μέχρι που τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Χειροπέδες πέρασαν το βράδυ της Δευτέρας (26/0) σε 43χρονο άνδρα από την Συρία, μετά από επεισοδιακή σύλληψη, για μεταφορά 12 μεταναστών λίγο έξω από την πόλη των Σερρών.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, σε σήμα των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για έλεγχο, ο 43χρονος οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς προκειμένου να διαφύγει, ωστόσο λίγο αργότερα ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητό του και συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι μετέφερε με το αυτοκίνητό του τέσσερις ενήλικες από 21 έως 44 ετών και οκτώ ανηλίκους από 2 έως 17 ετών, με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε επίσης ο συλληφθείς οδηγός δεν είχε άδεια ικανότητας οδήγησης (δίπλωμα).

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε όπως και τρία κινητά τηλέφωνα ενώ ο ίδιος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα