Συγκλονίζει ο πατέρας της 6χρονης στη Νίκαια: “Παραβίασε το κόκκινο, σκότωσε το αγγελάκι μου”

Συγκλονίζει ο πατέρας της 6χρονης στη Νίκαια: “Παραβίασε το κόκκινο, σκότωσε το αγγελάκι μου”

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο πατέρας του 6χρονου κοριτσιού που παρασύρθηκε από φορτηγό στη Νίκαια, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. "Χαροπαλεύει η ανιψιά μου".

Συντετριμμένος ο πατέρας του 6χρονου κοριτσιού που παρασύρθηκε από φορτηγό στη Νίκαια το μεσημέρι της Πέμπτης με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, συγκλόνισε μιλώντας στις κάμερες λίγες ώρες μετά το συμβάν.

“Είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει ένας πατέρας, μια οικογένεια”, είπε αρχικά, προσθέτοντας σχετικά με τον οδηγό του φορτηγού:

“Παραβίασε το κόκκινο. Κι αυτός επαγγελματίας άνθρωπος τώρα, επαγγελματίας νταλικέρης, παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε μια ψυχούλα, το αγγελάκι μου, που είχα όνειρα γι’ αυτήν. Η ανιψιά μου χαροπαλεύει”.

“Πάντα όταν άκουγα για θανάτους μικρών παιδιών, δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτό τον πόνο. Όταν άκουγα τους πόνους των γονέων έκλαιγα και έλεγα, γιατί τα παιδιά; Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε το μέλλον μου”, δήλωσε στις κάμερες ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού, ενώ καταλήγοντας ανέφερε:

“Δεν ξέρω τι να πω. Να μην ξαναγίνει; Αλλά ξαναγίνονται. Είναι επικίνδυνοι. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω αυτό το πράγμα. Έχω χάσει όλη μου την οικογένεια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα