Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη: Κρούσμα κορονοϊού σε γάμο

Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη: Κρούσμα κορονοϊού σε γάμο
Γλέντι σε γάμο (Φωτογραφία αρχείου) Unsplash

Μια νεαρή γυναίκα, καλεσμένη σε γάμο στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Η ξαφνική αδιαθεσία και η απουσία της από το γλέντι. Σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση επαφών.

Μετά τον γάμο στη Θεσσαλονίκη, που μετατράπηκε σε εστία διασποράς κορονοϊού, είχαμε παρόμοιο περιστατικό και σε γάμο στην Αλεξανδρούπολή. Συγκεκριμένα βρέθηκε θετική μια νεαρή γυναίκα, καλεσμένη φιλικού της ζευγαριού.

Όπως αναφέρει το evros-news.gr,  η κοπέλα κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη αλλά μένει σε άλλη περιοχή της χώρας και ήρθε για να παραστεί στον γάμο των φίλων της.

Μετά το μυστήριο που πραγματοποιήθηκε σε εκκλησία της πόλης, τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος, δεν αισθανόταν τόσο καλά και πήγε στο σπίτι της.

Την Κυριακή πήγε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και έδωσε δείγμα για το τεστ Covid-19 και τα αποτελέσματα το απόγευμα βγήκαν θετικά.

Ενημέρωσε κάποιους φίλους της και τόσο το βράδυ της Κυριακής, όσο και σήμερα το πρωί, πάνω από 20 άτομα πήγαν επίσης στο Νοσοκομείο για να δώσουν δείγματα. Παράλληλα ξεκίνησε η ιχνηλάτηση όσων ήρθε σε επαφή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της αδιαθεσίας της δεν πήγε στο γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε το βράδυ σε γνωστό ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης το οποίο βρίσκεται έξω από την πόλη. Αρκετοί απ’ όσους βρέθηκαν στην εκκλησία και στο γλέντι, ανησύχησαν και πήγαν να υποβληθούν στο τεστ για κορονοϊό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα