Συνελήφθησαν δύο άτομα στο Παγκράτι για κατοχή όπλων και κοκαΐνης

Διαβάζεται σε 1'
Ελληνική Αστυνομία
Ελληνική Αστυνομία INTIME

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» δύο άντρες στο Παγκράτι, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν όπλα, βεγγαλικά και ναρκωτική ουσία.

Αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» συνέλαβαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή του Παγκρατίου δύο Έλληνες, ηλικίας 39 και 38 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν -κατά περίπτωση- όπλα, βεγγαλικά και ναρκωτική ουσία.

Ειδικότερα, οι δράστες εντοπίστηκαν να κινούνται με μοτοσικλέτα και σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του 39χρονου πιστόλι (τοποθετημένο στη μέση του παντελονιού του) με φυσίγγιο στη θαλάμη και γεμιστήρα με 5 φυσίγγια, αναδιπλούμενο μαχαίρι και 0,4 γραμμ. κοκαΐνης, ενώ στην κατοχή του 38χρονου βρέθηκαν αναδιπλούμενος σουγιάς και 2 βεγγαλικά.

Ακολούθως οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Παγκρατίου, το οποίο επελήφθη προανακριτικά και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για παράβαση των νομοθεσιών περί όπλων, περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα