Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω μετά από διαδοχικές διαρρήξεις

Διαβάζεται σε 1'
Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω μετά από διαδοχικές διαρρήξεις
iStock

Οι δράστες λίγο πριν συλληφθούν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, είχαν προλάβει να πραγματοποιήσουν πέντε διαδοχικές διαρρήξεις, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες χθες, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ένας 24χρονος και ένας 20χρονος, για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι κινούμενοι με μοτοσικλέτα, διέρρηξαν αρχικά κεντρική είσοδο πολυκατοικίας και στη συνέχεια εισήλθαν σε κατάστημα και γραφεία, ευρισκόμενα εντός αυτής, και αφού ερεύνησαν τους χώρους, διέφυγαν χωρίς να αφαιρέσουν κάτι.

Λίγο αργότερα, κατά τον ίδιο τρόπο διέρρηξαν επιπλέον δύο καταστήματα, ενώ κατά την προσπάθεια διαφυγής τους από ιατρείο στο οποίο είχαν εισέλθει, ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 24χρονου εκκρεμεί απόφαση για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα ως μέσο τέλεσης των αξιόποινων πράξεων. Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα