Στέφανος Μάνος: “Ζω στην Εκάλη από παιδί, τέτοια διάλυση πρώτη φορά βλέπω”

Στέφανος Μάνος: “Ζω στην Εκάλη από παιδί, τέτοια διάλυση πρώτη φορά βλέπω”
Ο Στέφανος Μάνος Eurokinissi

"Έτσι φαντάζονται την κανονικότητα;", αναρωτιέται ο Στέφανος Μάνος, ο οποίος σε ανάρτησή του κάνει λόγο για πρωτοφανή "γενική διάλυση" λόγω της κακοκαιρίας "Μήδεια", ενώ τονίζει πως δεν υπάρχει επαρκής πληροφόρηση.

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει με ανάρτησή του στο Twitter ο πρώην βουλευτής και υπουργός, Στέφανος Μάνος, ο οποίος κάνει λόγο για “γενική διάλυση” λόγω της κακοκαιρίας “Μήδεια”, που τον έχει αφήσει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα τις τελευταίες 36 ώρες και χωρίς ύδρευση εδώ και 12 ώρες.

Ο ιδρυτής του φιλελεύθερου πολιτικού κόμματος “Δράση”, σε ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε ότι είναι μόνιμος κάτοικος της Εκάλης από τα παιδικά του χρόνια και πρώτη φορά έρχεται αντιμέτωπος με τέτοια “γενική διάλυση” λόγω κακοκαιρίας. “Είμαι ήδη 36 ώρες χωρίς ηλεκτρικό άρα χωρίς θέρμανση και 12 ώρες χωρίς ύδρευση. Πληροφόρηση μηδέν. Έτσι φαντάζονται την κανονικότητα;”, γράφει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Στέφανου Μάνου στο Twitter:

Από όταν ήμουν παιδί κατοικώ στην Εκάλη. Παλιά είχαμε συχνά χιόνια το χειμώνα. Τα τελευταία χρόνια, όχι. Φέτος ήταν η εξαίρεση. Γενική διάλυση! Είμαι ήδη 36 ώρες χωρίς ηλεκτρικό άρα χωρίς θέρμανση και 12 ώρες χωρίς ύδρευση. Πληροφόρηση μηδέν. Έτσι φαντάζονται την κανονικότητα;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα