Στη φυλακή 8 χούλιγκανς για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό το 2017

Στη φυλακή 8 χούλιγκανς για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό το 2017
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ / ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ (Eurokinissi Sports) Eurokinissi Sports

Οκτώ άτομα οδηγήθηκαν στην φυλακή και εννέα αθωώθηκαν, στη δίκη για τα βίαια επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό, το 2017.

Έξι χρόνια μετά τα αιματηρά επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (14/6) η πολύκροτη δίκη με τους 36 κατηγορούμενους εκ των οποίων οι 8 οδηγήθηκαν στην φυλακή και 9 αθωώθηκαν.

Όπως γράφει το gegonota.news, συνολικά 16 κρίθηκαν ένοχοι για βιαιοπραγία που έθεσε σε κίνδυνο την ζωή τρίτων, ενώ οι υπόλοιποι κρίθηκαν ένοχοι με μεταβολή κατηγορίας που επέφερε μικρές ποινές.

Όσοι δεν οδηγήθηκαν στην φυλακή για να εκτίσουν ποινές από ένα έτος εως 25 μήνες, τους επιβλήθηκαν ποινές από 12 εως 18 μήνες με τριετή αναστολή και πρόστιμα που κυμαίνονται από 150 εως 3500 ευρώ.

Η δίκη των κατηγορούμενων για τα επεισόδια που είχαν διαδραματιστεί μεταξύ οπαδών, στη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα-τελικού του κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, στις 6 Μαίου του 2017 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, ολοκληρώθηκε μετά από έξι διακοπές και χθες ανακοινώθηκαν οι ποινές στους πρωταγωνιστές των απίστευτων σκηνών βίας, που είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου.

Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζαν οι 36, ήταν βιαιοπραγία με αφορμή αθλητική εκδήλωση, από δράστες που χρησιμοποίησαν μέσα, ικανά και πρόσφορα να προκαλέσουν κίνδυνο για τη ζωή και την σωματική ακεραιότητα τρίτων, καθώς και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Η δικογραφία ήταν ογκωδέστατη και περιλάμβανε κατηγορούμενους από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Δράμα, Ξάνθη, Βέροια, Γιαννιτσά και Βόλο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα