Τέμπη: Στον εφέτη – ανακριτή οι δύο σταθμάρχες και ο επιθεωρητής – Αναμένονται νέες διώξεις

Τέμπη: Στον εφέτη – ανακριτή οι δύο σταθμάρχες και ο επιθεωρητής – Αναμένονται νέες διώξεις
Εργασίες έρευνας στον τόπο του δυστύχηματος στα Τέμπη ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI

Ενώπιον του εφέτη - ανακριτή θα βρεθούν σήμερα οι δύο σταθμάρχες και ο επιθεωρητής κυκλοφορίας της απογευματινής βάρδιας στο σταθμό Λάρισας. Αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Απολογούνται σήμερα, Παρασκευή (17/3), οι δύο σταθμάρχες και ο επιθεωρητής κυκλοφορίας της απογευματινής βάρδιας στο σταθμό Λάρισας, οι οποίοι ήδη διώκονται ποινικά με βαρύτατες κατηγορίες για την τραγωδία στα Τέμπη, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Κατά πάσα πιθανότητα οι τρεις θα ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν προκειμένου να ενημερωθούν οι δικηγόροι τους.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, στο επίκεντρο βρίσκονται οι μονοδρομήσεις και οι καθυστερήσεις δρομολογίων, λίγες ώρες πριν το δυστύχημα στα Τέμπη, οι τηλεφωνικές συνομιλίες των εμπλεκομένων, κρίσιμα έγγραφα, ενώ το βαρδιόχαρτο στο οποίο υπάρχει παρέμβαση με διορθωτικό υγρό, βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των σταθμαρχών έχουν ασκηθεί διώξεις για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αδίκημα που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος με ποινές από 10 χρόνια έως ισόβια, ενώ βαρύνονται και με κατηγορίες για ανθρωποκτονίες από αμέλεια κατά συρροήν.

Οι έρευνες συνεχίζονται σε ανώτατο επίπεδο και βεβαίως θεωρείται πιθανό ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε και νέες διώξεις.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα