Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση επιβάτη που δεν ήθελε να φορέσει μάσκα, σε οδηγό λεωφορείου

Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση επιβάτη που δεν ήθελε να φορέσει μάσκα, σε οδηγό λεωφορείου
glomex/mega

Επιβάτης λεωφορείου επιτέθηκε στον οδηγό όταν του ζήτησε να φορέσει μάσκα, απειλώντας τον ακόμα και με μπουκάλι. Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ.

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ επιβάτη που δεν ήθελε να φορέσει μάσκα και οδηγού λεωφορείου σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο επιβάτης εισήλθε στο λεωφορείο χωρίς να φορά μάσκα και όταν του ζητήθηκε από τον οδηγό να τη φορέσει, τότε εκείνος έγινε έξω φρενών. Στη συνέχεια σηκώθηκε, κατευθύνθηκε προς το μέρος του οδηγού και άρχισε να τον χτυπάει.

Το περιστατικό συνεχίστηκε στη μέσα του λεωφορείου, με τον επιβάτη να σηκώνει ένα μπουκάλι και να απειλεί τον οδηγό.

Οι υπόλοιποι επιβάτες παρακολουθούσαν έντρομοι την κατάσταση και πολλοί ζητούσαν επανειλημμένα από τον οδηγό να ανοίξει τις πόρτες να κατέβουν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των ίδιων, ο επιβάτης είχε περίεργη συμπεριφορά και πριν να επιτεθεί στον οδηγό.

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ

“Σε σχέση με το χθεσινό, θλιβερό περιστατικό της επίθεσης επιβάτη σε οδηγό του ΟΑΣΘ, η διοίκηση του Οργανισμού επισημαίνει ότι:

Τα φαινόμενα βίας είναι απαράδεκτα και απολύτως καταδικαστέα, όποια κι αν είναι η αφορμή. Ένα παραπάνω όταν ο οδηγός του ΟΑΣΘ, κάνοντας τη δουλειά του, απηύθυνε μία απλή σύσταση στον επιβάτη, να φορέσει μάσκα, όπως άλλωστε υποχρεούνταν.

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης στηρίζει τους εργαζομένους του και καλεί το επιβατικό κοινό να συμμορφώνεται με τις διατάξεις και τους νόμους τους οποίους δεν αποφασίζουν οι οδηγοί του ΟΑΣΘ, αλλά τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας.

Οι οδηγοί και το λοιπό προσωπικό του Οργανισμού, βρίσκονται στις θέσεις τους για να λειτουργεί η συγκοινωνία στη Θεσσαλονίκη. Συνεπώς η συμβολή τους θα πρέπει να εκτιμάται από όλους”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα