Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου – Ομολόγησε φίλος του συντρόφου της

Διαβάζεται σε 3'
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου INTIME

Εντοπίστηκε, το βράδυ της Δευτέρας, ύστερα από 7 ημέρες εξαφάνισης, το πτώμα της 41χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη, με φίλο του συντρόφου της να ομολογεί τη γυναικοκτονία.

Νεκρή εντοπίστηκε η 41χρονη έγκυος που αγνοείτο από την Πρωτοχρονιά, από την περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, επιβεβαιώνοντας τους φόβους που εξ αρχής εξέφραζαν οι Αρχές για γυναικοκτονία, την πρώτη του 2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε πτώμα γυναίκας, ηλικίας 35-40 χρόνων, σε δύσβατη δασώδη περιοχή ανάμεσα σε Γαλάτιστα Χαλκιδικής και Τρίγλια, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν εξ αρχής πως ανήκε στην 41χρονη, όπως και συνέβη. Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 41χρονης χάθηκαν, το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, ενώ στις 4 Ιανουαρίου εκδόθηκε missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Έβαλαν το πτώμα σε μπαούλο

Πληροφορίες του NEWS 24/7 αναφέρουν πως οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές δύο ατόμων, του συντρόφου της 41χρονης και ενός φίλου του. Μάλιστα, ο δεύτερος -σεσημασμένος- υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο σύντροφος της 41χρονης προχώρησε στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Αυτό που τόνισε, επίσης, είναι ότι ο σύντροφος της 41χρονης ζήτησε στη συνέχεια τη βοήθειά του ούτως ώστε να εξαφανίσει το πτώμα, το οποίο -αφού έβαλαν σε ένα μπαούλο, στη συνέχεια το μετέφεραν σε δύσβατο σημείο προς τη Χαλκιδική, όπου εντοπίστηκε από τις Αρχές.

Τα επόμενα λεπτά αναμένεται να εκδοθούν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης για τον σύντροφο της 41χρονης και τον φίλο του, με τον πρώτο να ανακρίνεται επίσης από τις Αρχές. Κλιμάκιο της Σήμανσης ελέγχει, δε, εξονυχιστικά το αυτοκίνητο του φίλου του, με το οποίο φέρονται οι δύο άνδρες να μετέφεραν το πτώμα.

Νωρίτερα, οι αστυνομικοί εμπόδισαν τον σύντροφό της να φύγει για Αθήνα όπως επιθυμούσε, και τού απαγόρευσαν τις μετακινήσεις έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα.

Πέρα από το παρελθόν καταχρήσεων, αυτό που θορύβησε από την αρχή τους αστυνομικούς ήταν πως ο σύντροφος της άτυχης εγκύου είχε παρελθόν κακοποιήσεων σε βάρος της αδελφής του και πρώην συντρόφων του. Η εξέταση των προσαχθέντων συνεχίζεται και με την ολοκλήρωση της έρευνας αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Τα ίχνη της αγνοούνταν από την Πρωτοχρονιά

Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη γυναίκα είχε μια 13χρονη κόρη και βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν την Πρωτοχρονιά. Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να διώξει τις όποιες υποψίες από πάνω του, ισχυριζόμενος πως η 41χρονη τού είχε αφήσει μήνυμα πριν εξαφανιστεί. Μάλιστα, ο ίδιος ισχυριζόταν πως συνέδραμε στις έρευνες των Αρχών και τόνιζε σε κάθε ευκαιρία πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα