Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 46χρονου Τούρκου

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 46χρονου Τούρκου

Missing Alert εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση του Ζινάρ Τεμέλ από την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση 46χρονου. Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Missing Alert για τον 46χρονο που ονομάζεται Ζινάρ Τεμέλ και είναι τουρκικής καταγωγής.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του χθες, Τρίτη, και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση για το Missing Alert ο Τεμέλ Ζινάρ ξεκίνησε να ταξιδεύει από την Τουρκία, από όπου και κατάγεται. Στις 20 Μαρτίου ΤΈκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής και οι δικοί του άνθρωποι ανησυχούν για εκείνον.

Ο 46χρονος Τούρκος έχει ύψος 1,70 μ., είναι περίπου 70 κιλά, δεν έχει μαλλιά και έχει καστανά μάτια αλλά είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα