Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ μετά από απειλές για βόμβες σε 10 ξενοδοχεία

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ μετά από απειλές για βόμβες σε 10 ξενοδοχεία
grtimes.gr

Απειλητικά e-mail για τοποθέτηση βόμβας σε δέκα συνολικά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης προκάλεσαν μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ. Λήξη συναγερμού το βράδυ της Δευτέρας

Συναγερμός σήμανε στις Αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης μετά από e-mail για βόμβες σε ξενοδοχεία της πόλης το απόγευμα της Δευτέρας.

Αρχικά, νωρίς το απόγευμα εστάλη ηλεκτρονικό μήνυμα σε ξενοδοχείο για τοποθέτηση βόμβας σε αυτό και άλλα δύο ξενοδοχεία ένα ακόμη στο κέντρο και ένα στα ανατολικά της πόλης.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η ΕΛΑΣ, προκειμένου να εξακριβώσει την απειλή ενώ εκκένωσε προληπτικά τα τρία ξενοδοχεία και έκλεισε την οδό Μητροπόλεως από την Αριστοτέλους μέχρι την Βενιζέλου.

Στην συνέχεια μετά τις 19:30 το απόγευμα νέο mail προειδοποιούσε για βόμβες σε τρία ακόμη ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, ενώ με νέα μηνύματα, ακολούθησαν απειλές και σε τουλάχιστον 4 ακόμη ξενοδοχεία.

Η ΕΛΑΣ προχώρησε στην εκκένωση των πέντε ξενοδοχειακών μονάδων, με την σχετική έρευνα να δείχνει ότι πρόκειται για φάρσα, ενώ στα άλλα πέντε ξενοδοχεία πραγματοποιήθηκαν έρευνες χωρίς όμως να εκκενωθούν.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ ολοκληρώθηκαν μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας, χωρίς όμως να εντοπιστεί κάποιο ύποπτο αντικείμενο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα