Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε κρεβάτι ΜΕΘ για τον 58χρονο από τα Γρεβενά

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε κρεβάτι ΜΕΘ για τον 58χρονο από τα Γρεβενά
Στιγμιότυπο από ΜΕΘ Eurokinissi

Έληξε η περιπέτεια του 58χρονου από τα Γρεβενά, για τον οποίο δεν είχε βρεθεί κλίνη ΜΕΘ σε κανένα νοσοκομείο της περιοχής του. Μεταφερθεί εντέλει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης που διαθέτει κλίνες μεταφέρθηκε ο 58χρονος από τα Γρεβενά, ο οποίος από χθες το απόγευμα είχε διασωληνωθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, ενώ ύστερα μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Η περιπέτεια του 58χρονου που νόσησε με κορονοϊό ξεκίνησε, όταν επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας και παρά τις προσπάθειες των διοικήσεων των δύο Νοσοκομείων δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί κλίνη ΜΕΘ σε Νοσοκομείο της ευρύτερης περιοχής.

Η οικογένεια του, απήυθυνε δραματική έκκληση για την εύρεση κλίνης, ώστε να νοσηλευτεί ο άνδρας που έχει νοσήσει βαριά, χωρίς μάλιστα υποκείμενα νοσήματα, όπως εξήγησε ο αδερφός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης, ο 58χρονος ήταν αρχικά να πάει στη ΜΕΘ του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας, όπου αναμένονταν να γίνει αποσωλήνωση άλλου ασθενή.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα