Τρίκαλα: Αναφορές για συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων στον Μύλο των Ξωτικών – Διαψεύδει το πάρκο

Διαβάζεται σε 2'
Τρίκαλα: Αναφορές για συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων στον Μύλο των Ξωτικών – Διαψεύδει το πάρκο
Μύλος των Ξωτικών EUROKINISSI

Στο νοσοκομείο φέρεται να μεταφέρθηκαν τρεις ανήλικοι ύστερα από συμπλοκή που είχαν μεταξύ τους, στον “Μύλο των Ξωτικών” στα Τρίκαλα. Τι απαντά το χριστουγεννιάτικο πάρκο.

Βίαιο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων και μάλιστα, σε σχολική εκδρομή φέρεται να σημειώθηκε στα Τρίκαλα, στο πάρκο του “Μύλου των Ξωτικών”.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το trikalanews, ενώ οι μαθητές βρίσκονταν στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο λογομάχησαν και πιάστηκαν στα χεριά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άγρια συμπλοκή είχε σαν αποτέλεσμα τρία αγόρια να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Τρικάλων για παροχή πρώτων βοηθειών, χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να έχει κάτι σοβαρό.

Προανάκριση για το περιστατικό μεταξύ των ανηλίκων φέρεται να διεξάγει η Aστυνομία στην οποία μάλιστα οδηγήθηκαν οι συνοδοί καθηγητές για να καταθέσουν για το συμβάν.

Σημειώνεται πως στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων για την εξακρίβωση των εμπλεκόμενων μαθητών, βρέθηκαν 11 λεωφορεία γεμάτα μαθητές από τη Λάρισα, τα οποία αναχώρησαν αφού ταυτοποιήθηκαν οι εμπλεκόμενοι.

Διαψεύδει ο “Μύλος των Ξωτικών”

Από την πλευρά του, ο “Μύλος των Ξωτικών” διαψεύδει τις παραπάνω αναφορές μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το δημοσίευμα που έχει αναπαραχθεί από αρκετές ιστοσελίδες με πηγή την ιστοσελίδα trikalanews είναι ψευδές και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Καμία συμπλοκή (σ.σ. μαθητών) δεν έγινε σήμερα στο Μύλο των Ξωτικών και η διοργάνωση θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για συκοφαντική δυσφήμιση”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα