Τροχαία: Αναζητά πληροφορίες από οδηγούς για την ανατροπή βυτιοφόρου στην Αθηνών-Κορίνθου

Διαβάζεται σε 2'
Ανατροπή βυτιοφόρου
Ανατροπή βυτιοφόρου ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ/EUROKINISSI

Οι άντρες της Τροχαίας ανακάλυψαν ότι δευτερόλεπτα πριν το συμβάν με το βυτιοφόρο, στο σημείο βρίσκονταν δύο οδηγοί που ίσως είδαν τι έγινε.

Σε αναζήτηση πληροφοριών βρίσκεται η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων για να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη με το βυτιοφόρο την Παρασκευή 7 Ιουνίου που εξετράπη της πορείας του και ανεφλέγη στο ύψος της εξόδου Λουτρακίου, στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου.

Οι άντρες της Τροχαίας ανακάλυψαν πως την κρίσιμη στιγμή, από το σημείο πέρασε ένας οδηγός μοτοσικλέτας και ένας οδηγός Ι.Χ. που είχε σταματήσει προσωρινά στην άκρη του δρόμου με αλάρμ και τους καλεί με σχετική τους ανακοίνωση να προσέλθουν για να καταθέσουν όσα τυχόν είδαν.

Η σχετική ανακοίνωση της Τροχαίας αναφέρει συγκεκριμένα:

«Στο πλαίσιο διερεύνησης των αιτιών πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος με αποτέλεσμα την εκτροπή και ανάφλεξη βυτιοφόρου οχήματος μεταφοράς υγρών καυσίμων, την Παρασκευή 7/6/2024 και περί ώρα 21:20, στη χ/θ 75,500 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της εξόδου του Κόμβου Λουτρακίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, περιοχής Δήμου Λουτρακίου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτ/μων ΠΑΘΕ Αττικής στα τηλέφωνα 22960-33028 & 22960-33026, αμφότεροι οι οδηγοί των οχημάτων:

A. δίκυκλης μοτ/τας σκούρου χρώματος, πιθανόν μεγάλου κυβισμού, ο οδηγός της οποίας φορούσε λευκό προστατευτικό κράνος και διήλθε από το ανωτέρω σημείο λίγο πριν λάβει χώρα το τροχαίο ατύχημα και

B. Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ανοιχτόχρωμου χρώματος, ο οδηγός του οποίου, έχοντας θέσει σε λειτουργία τα φώτα έκτακτης ανάγκης (σύστημα φωτεινού συναγερμού – «αλάρμ») του οχήματος, ήταν σταθμευμένος στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος στο ύψος της εξόδου του Κόμβου Λουτρακίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα