Τζορτζ Τσούνης: Στην Αλεξανδρούπολη με σανδάλια, βερμούδα και μπλούζα “pride beach” – Η αντίδραση του Μητροπολίτη

Τζορτζ Τσούνης: Στην Αλεξανδρούπολη με σανδάλια, βερμούδα και μπλούζα “pride beach” – Η αντίδραση του Μητροπολίτη
evros-news.gr

Την πρώτη του επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποίησε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης. Η αντίδραση του Μητροπολίτη Άνθιμου για την χαλαρή του ενδυμασία.

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης συνοδεύοντας τον Αμερικανό γερουσιαστή και πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Μαζί τους βρέθηκε και ο στρατιωτικός ακόλουθος της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα, καθώς και ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος της περιοχής Κώστας Χατζημιχαήλ. Σύμφωνα με το evros-news.gr, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, ενημερώθηκε για την εφαρμογή της Ελληνοαμερικανικής Αμυντικής Συμφωνίας όσον αφορά το σκέλος της σημασίας και της χρησιμοποίησης του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης.

Ο Τζορτζ Τσούνης στην Αλεξανδρούπολη evros-news.gr

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, αντιδράσεις δημιουργήθηκαν λόγω της καλοκαιρινής και ανεπίσημης ενδυμασίας του Αμερικανού πρέσβη, ο οποίος φορούσε βερμούδα, σανδάλια και μια μωβ μπλούζα που έγραφε “pride beach” με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμο να προχωρά σε δήλωση για την ενδυμασία του Τζορτζ Τσούνη.

Στη δήλωσή του ανέφερε: “Ο Αμερικανός Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα δεν μπορεί να εμφανίζεται ανεπίσημα και μάλιστα με ανέμελη θερινή ενδυμασία στην Αλεξανδρούπολη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα