Τζώρτζης Μονογυιός: Ήταν η πρώτη του βόλτα με τη Ferrari – Σκοτώθηκε 2 χλμ από το σημείο παραλαβής

Τζώρτζης Μονογυιός: Ήταν η πρώτη του βόλτα με τη Ferrari – Σκοτώθηκε 2 χλμ από το σημείο παραλαβής
Το σημείο όπου ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή του ύστερα από τροχαίο ατύχημα Eurokinissi

Αυτόπτης μάρτυρας αποκαλύπτει πως το όχημα παρελήφθη από τον Τζώρτζη Μονογυιό μόλις λίγα λεπτά πριν το δυστύχημα. Οι πρώτες εκτιμήσεις της τροχαίας δεν κάνουν λόγο για πιθανό εμπόδιο.

Αυτόπτης μάρτυρας του φρικτού τροχαίου στη Βούλα, με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό, περιέγραψε στην ΕΡΤ πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα.

“Κινούνταν με κατεύθυνση από τη Γλυφάδα, πάνω στη στροφή το αυτοκίνητο του έφυγε. Έφερε σβούρα και κατέληξε εκεί πάνω. Πήρε αμέσως φωτιά, εκείνος κάηκε και η γυναίκα του πρόλαβε να βγει” τόνισε μιλώντας στην εκπομπή “Συνδέσεις“.

Όπως είπε, όλα τα super cars έχουν πίσω τη μηχανή γι αυτό και με το παραμικρό παίρνουν ακαριαία φωτιά. Άλλωστε, όπως σημείωσε, το αυτοκίνητο χτύπησε πρώτα μπροστά και ύστερα πίσω.

Αίσθηση προκάλεσε η λεπτομέρεια που αποκάλυψε ο αυτόπτης μάρτυρας, γνωστός του θύματος. Το όχημα παρελήφθη από τον ίδιο μόλις λίγα λεπτά πριν το τροχαίο. “Το είχε πάρει μόλις, το είχε ξεφορτώσει στη Βούλα και το κακό έγινε μετά από 1-2 χλμ μακριά από το σημείο που το πήρε. Ήταν η πρώτη βόλτα που έκανε με τη Ferrari” είπε.

Η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού παραμένει στο Ασκληπιείο Βούλας, προκειμένου να γίνει νεκροψία – νεκροτομή. Σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα αλλά και εγκαύματα.

Η Τροχαία όρισε πραγματογνώμονα για τις συνθήκες του τροχαίου

Από την Τροχαία λαμβάνονται καταθέσεις και βιντεοληπτικά υλικά από την γύρω περιοχή για να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ ορίστηκε και πραγματογνώμονας για να ετοιμαστεί πληρέστατη έκθεση που θα αποσαφηνίζει πλήρως τις πτυχές και τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού.

Όπως όλα δείχνουν είχε αναπτυχθεί ταχύτητα ενώ δεν έβρεχε. Οι πρώτες εκτιμήσεις της τροχαίας δεν αναφέρουν εμπόδιο που ενδεχομένως να προέκυψε.

Στον ίδιο δρόμο, λίγο πιο κάτω, σκοτώθηκε ο Mad Clip

Ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο έχει μία μικρή κλήση και μπορεί να καταστεί επικίνδυνο το σημείο μόνο ύστερα από υπερβολική οδήγηση που με το παραμικρό εμπόδιο, πεζό ή άλλο όχημα δύναται να οδηγήσει και σε απώλεια ελέγχου.

Υπενθυμίζεται ότι στον ίδιο δρόμο, λίγο πιο κάτω, τον περασμένο Σεπτέμβριο έχασε την ζωή του και ο τραγουδιστής Mad Clip, χάνοντας τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε.

Είναι δυστυχώς γεγονός ότι κατά μήκος της παραλιακής και ειδικά στο συγκεκριμένο σημείο τις βραδινές ώρες αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες από οδηγούς και συχνά από οδηγούς σπορ αυτοκινήτων κάνοντας την λεωφόρο να θυμίζει πίστα αγώνων, όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει τέτοιες προδιαγραφές, δεν παύει να διασχίζει ένα αστικό περιβάλλον με ό,τι αυτό συνεπάγεται και αυτό έχει μοιραία αποτελέσματα με έναν εξίσου βαρύ φόρο αίματος.

Εξαιτίας αυτής της κακής συνήθειας πολλών οδηγών είναι συχνές και οι εξορμήσεις της Τροχαίας σε αυτά τα σημεία, αλλά ενδεχομένως να πρέπει να ληφθούν πιο αυστηρά μέτρα και περιορισμοί για τις συνθήκες οδήγησης στις περιοχές αυτές.

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο 43χρονος Τζώρτζης Μονογυιός ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη μοιραία Ferrari.

Υπήρξε ένας από τους παίκτες του ριάλιτι «The Wall», που προβλήθηκε το 2003, όπου μάλιστα είχε έναν δυνατό και έντονο έρωτα με τη συμπαίκτριά του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

Τότε ήταν μόλις 23 ετών και σπούδαζε Πληροφορική. Επί σειρά ετών ο Τζώρτζης Μονογυιός διατηρούσε μαγαζί με επώνυμα ρούχα στο πιο κεντρικό σημείο στα Ματογιάννια Μυκόνου.

Τον Ιούνιο του 2020, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show», όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον αδελφό της.

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει, εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πώς πήγε και κλείστηκε μέσα. Εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε δηλώσει η Κατερίνα Μονογυιού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα