Τροχαίο στη Βούλα: Ο Μονογυιός σκοτώθηκε λίγο πριν το σημείο που έχασε τη ζωή του ο Madclip – Οι συνθήκες του δυστυχήματος

Τροχαίο στη Βούλα: Ο Μονογυιός σκοτώθηκε λίγο πριν το σημείο που έχασε τη ζωή του ο Madclip – Οι συνθήκες του δυστυχήματος
Τροχαίο δυστύχημα με Ferrari στη Βούλα ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Στον ίδιο δρόμο που σκοτώθηκε ο Mad Clip σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό. Καταθέσεις και βιντεοληπτικά υλικά λαμβάνει η Τροχαία. Τι δείχνουν τα στοιχεία μέχρι τώρα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Α΄Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/01), επί της Λ. Κων. Καραμανλή 175, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, στο ύψος της θέσης «Πηγαδάκια», στην Βούλα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και ενώ όπως όλα δείχνουν είχε αναπτυχθεί μεγάλη ταχύτητα, ο οδηγός της Ferrari που μόλις λίγες ώρες πριν την είχε παραλάβει, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε διαδοχικά στο κράσπεδο και σε δέντρο στη διαχωριστική νησίδα, με αποτέλεσμα την ανάφλεξη του οχήματος.

Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα EUROKINISSI

Περαστικοί έτρεξαν και απεγκλώβισαν τον ήδη νεκρό οδηγό Τζώρτζη Μονογυιό 43 ετών, πατέρα δύο παιδιών και αδερφό της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού και την 36χρονη σύζυγό του που είχε τραυματιστεί βαριά και στη συνέχεια το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες.

Η στιγμή που η σύζυγος του Μονογιού βγαίνει από τη Ferrari

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την σύζυγο του θύματος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ζωής ενώ ο άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του, που ήταν και ακαριαίος.

Η Τροχαία όρισε πραγματογνώμονα για τις συνθήκες του τροχαίου

Από την Τροχαία λαμβάνονται καταθέσεις και βιντεοληπτικά υλικά από την γύρω περιοχή για να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ ορίστηκε και πραγματογνώμονας για να ετοιμαστεί πληρέστατη έκθεση που θα αποσαφηνίζει πλήρως τις πτυχές και τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού.

Όπως όλα δείχνουν είχε αναπτυχθεί ταχύτητα, δεν έβρεχε, ενώ εξετάζεται η πιθανότητα αποφυγής εμποδίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε μόλις μία ημέρα στην κατοχή του την Ferrari και ουσιαστικά είχε βγει στην παραλιακή για να την δοκιμάσει και ενδεχομένως δεν είχε αποκτήσει και την απαραίτητη εξοικείωση με τις δυνατότητες και τις αντιδράσεις ενός τέτοιου υπεραυτοκινήτου.

Στον ίδιο δρόμο, λίγο πιο κάτω, σκοτώθηκε ο Mad Clip

Ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο έχει μία μικρή κλήση και μπορεί να καταστεί επικίνδυνο το σημείο μόνο ύστερα από υπερβολική οδήγηση που με το παραμικρό εμπόδιο, πεζό ή άλλο όχημα δύναται να οδηγήσει και σε απώλεια ελέγχου.

Υπενθυμίζεται ότι στον ίδιο δρόμο, λίγο πιο κάτω, τον περασμένο Σεπτέμβριο έχασε την ζωή του και ο τραγουδιστής Mad Clip, χάνοντας τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε.

Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα EUROKINISSI

Είναι δυστυχώς γεγονός ότι κατά μήκος της παραλιακής και ειδικά στο συγκεκριμένο σημείο και ειδικά τις βραδινές ώρες αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες από οδηγούς και συχνά από οδηγούς σπορ αυτοκινήτων κάνοντας την λεωφόρο να θυμίζει πίστα αγώνων, όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει τέτοιες προδιαγραφές, δεν παύει να διασχίζει ένα αστικό περιβάλλον με ό,τι αυτό συνεπάγεται και αυτό έχει μοιραία αποτελέσματα με έναν εξίσου βαρύ φόρο αίματος.

Εξαιτίας αυτής της κακής συνήθειας πολλών οδηγών είναι συχνές και οι εξορμήσεις της Τροχαίας σε αυτά τα σημεία, αλλά ενδεχομένως να πρέπει να ληφθούν πιο αυστηρά μέτρα και περιορισμοί για τις συνθήκες οδήγησης στις περιοχές αυτές.

Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα ΙΝΤΙΜΕ

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο 43χρονος Τζώρτζης Μονογυιός ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη μοιραία Ferrari.

Υπήρξε ένας από τους παίκτες του ριάλιτι «The Wall», που προβλήθηκε το 2003, όπου μάλιστα είχε έναν δυνατό και έντονο έρωτα με τη συμπαίκτριά του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα ΙΝΤΙΜΕ

Τότε ήταν μόλις 23 ετών και σπούδαζε Πληροφορική. Επί σειρά ετών ο Τζώρτζης Μονογυιός διατηρούσε μαγαζί με επώνυμα ρούχα στο πιο κεντρικό σημείο στα Ματογιάννια Μυκόνου.

Τον Ιούνιο του 2020, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show», όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον αδελφό της.

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει, εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πώς πήγε και κλείστηκε μέσα. Εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε δηλώσει η Κατερίνα Μονογυιού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα