Βασίλης Μάγγος: Αναβλήθηκε για τις 15 Μαρτίου η δίκη

Βασίλης Μάγγος: Αναβλήθηκε για τις 15 Μαρτίου η δίκη
Στιγμιότυπο από τη δίκη για τον θάνατο του Β. Μάγγου Eurokinissi

Για τις 15 Μαρτίου 2023 αναβλήθηκε η δίκη για τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου, με το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου να κάνει αποδεκτό το αίτημα της οικογένειας.

Αναβλήθηκε για τις 15 Μαρτίου η δίκη για την υπόθεση θανάτου του Βασίλη Μάγγου. Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έκανε αποδεκτό το αίτημα της οικογένειας του Βασίλη Μάγγου και η δίκη θα συνεχιστεί στις 15 Μαρτίου του 2023.

Το δικαστήριο αποδέχτηκε να εκδικαστεί η υπόθεση, αφού προηγουμένως ο Εισαγγελέας Εφετών Λάρισας αποφανθεί σχετικά με την προσφυγή που έχει καταθέσει η οικογένεια, ζητώντας η υπόθεση σε εκδικαστεί ως κακούργημα σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ταχυδρόμος”, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επίσης έκανε αποδεκτό το αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης των τριών κατηγορούμενων αστυνομικών, για αποβολή της παράστασης αγωγής εκ μέρους της οικογένειας.

Ωστόσο για λόγους ισονομίας, όπως ειπώθηκε, η έδρα κάλεσε τον πατέρα του Βασίλη Μάγγου και τού ζήτησε να προτείνει έξι μάρτυρες πολιτικής αγωγής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα