Βασίλης Μάγγος: Σε αστυνομικό κλοιό η δίκη και συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια -Ένταση με τα ΜΑΤ

Βασίλης Μάγγος: Σε αστυνομικό κλοιό η δίκη και συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια -Ένταση με τα ΜΑΤ

Έντονη η αστυνομική παρουσία στα δικαστήρια Βόλου όπου διεξάγεται η δίκη για τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου. Δεκάδες οι συγκεντρωμένοι, απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.

“Δεν υπάρχει ειρήνη, χωρίς δικαιοσύνη, δε θα ξεχαστεί τι κάναν στον Βασίλη” είναι ένα απο τα συνθήματα των συγκεντρωμένων στα δικαστήρια Βόλου, όπου είναι προγραμματισμένη για σήμερα η δίκη των τριών αστυνομικών για τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου.

Από νωρίς το πρωί φίλοι του Βασίλη και της οικογένειας και πολίτες του Βόλου συγκεντρώθηκαν στα δικαστήρια ενώ έντονη είναι η αστυνομική παρουσία.

Μάλιστα οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους συγκεντρωμένους να φύγουν από το προαύλιο του δικαστηρίου ενώ απώθησαν με ασπίδες φίλους της οικογένειας που ήθελαν να μπουν στο κτίριο για να παρακολουθήσουν τη δίκη.

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα και σύμφωνα με το τοπικό site gegonota παρενέβη ο διευθυντής αστυνομίας Μαγνησίας ο οποίος ενημέρωσε ότι στη δικαστική αίθουσα μπορούσαν να μπουν μόνο 6 άτομα.

Πάντως όπως σημειώνει το magnesianews, η υπόθεση είναι πιθανό να μην εκδικαστεί σήμερα καθώς είναι τελευταία στο πινάκιο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα