Βίντεο ντοκουμέντο: Διάρρηξη φαρμακείου στη Θεσσαλονίκη

Βίντεο ντοκουμέντο: Διάρρηξη φαρμακείου στη Θεσσαλονίκη
Στιγμιότυπο από την διάρρηξη στο φαρμακείο της Θεσσαλονίκης

Οι δράστες τράβηξαν το μεταλλικό πλέγμα και δημιουργώντας ένα άνοιγμα μπήκαν στο φαρμακείο. Ωστόσο, τράπηκαν σε φυγή όταν χτύπησε ο συναγερμός.

Μπαράζ διαρρήξεων έχει σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης. Οι δράστες διαλύουν ρολά, μεταλλικές μπάρες και βιτρίνες προκαλώντας ζημιές χιλιάδων ευρώ για να αρπάξουν λίγα μετρητά. Ο φαρμακευτικός σύλλογος ζητά επείγουσα συνάντηση με την ηγεσία της αστυνομίας.

Οι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους τράβηξαν το μεταλλικό πλέγμα στην είσοδο ενός φαρμακείου στη Θεσσαλονίκη. Κατάφεραν να το ξεκολλήσουν και να δημιουργήσουν ένα μικρό άνοιγμα, ενώ ο συναγερμός που χτύπησε τους έτρεψε σε φυγή. Σχεδόν αμέσως επέστρεψαν πίσω, έσπασαν τη γυάλινη πόρτα και μπήκαν στο φαρμακείο. Σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν στην ταμειακή πριν προλάβει να έρθει ο φύλακας.

Παρ’ όλο που το φαρμακείο είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (συναγερμό, φύλακα, συρματοπλέγματα) οι δράστες δεν πτοήθηκαν και προχώρησαν κανονικά στην επιχείρησή τους.

Οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης είναι ανάστατοι με το μπαράζ διαρρήξεων των τελευταίων ημερών στη Θεσσαλονίκη και ζητούν επήγουσα συνάντηση με την ηγεσία της αστυνομίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα