Βουλιαγμένη: Συνελήφθη ράπερ για ληστεία σε βάρος λουόμενων

Βουλιαγμένη: Συνελήφθη ράπερ για ληστεία σε βάρος λουόμενων
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Ο νεαρός ράπερ μαζί με συνεργό του επιτέθηκε σε δύο 18χρονους, γρονθοκοπώντας τον έναν από αυτούς και αφαιρώντας τους τα γυαλιά ηλίου τους, τα κινητά τους και 5 ευρώ.

Βίος και Πολιτεία είναι ένας 24χρονος νεαρός που εμφανίζεται ως ράπερ και έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές στα Νότια Προάστια για την παραβατική του συμπεριφορά απ’ όταν ήταν ανήλικος κιόλας, ενώ πέρυσι τον Απρίλιο συνελήφθη για επίθεση σε βάρος αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με ακόμη 10-15 νεαρούς, στην Βούλα.

Αυτή την φορά συνελήφθη την Κυριακή το πρωί, καθώς μαζί με 23χρονο συνεργό του που οδηγούσε μοτοσικλέτα, πλησίασαν δύο 18χρονους στην παραλία της Βουλιαγμένης, που είχαν πάει για μπάνιο και χωρίς προειδοποίηση ο νεαρός ράπερ που ήταν συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας, κατέβηκε και γρονθοκόπησε τον έναν από τους δύο και απέσπασε και από τους δύο τους τα γυαλιά ηλίου τους, τα κινητά τους τηλέφωνα και 5 ευρώ που είχαν πάνω τους.

Αμέσως μετά επιβιβάστηκε ξανά στην μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο συνεργός του και διέφυγαν αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Κλήθηκε Αστυνομία και άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους εντόπισαν, τους καταδίωξαν και αφού τους ακινητοποίησαν τους συνέλαβαν, ενώ πάνω τους βρέθηκε η πενιχρή λεία της ληστείας τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα