Ξέσπασε η κόρη του Χαρδαλιά: “Ντροπή να χαίρεστε με τη λύπη μας”

Ξέσπασε η κόρη του Χαρδαλιά: “Ντροπή να χαίρεστε με τη λύπη μας”
Η Ιωάννα Χαρδαλιά μαζί με τον πατέρα της Instagram

Σε ένα κατάπτυστο σχόλιο στο Facebook έσπευσε να απαντήσει η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά, Ιωάννα, βάζοντας στη θέση του τον χρήστη που προκάλεσε την οργισμένη αντίδρασή της.

Τη δικαιολογημένα οργισμένη αντίδραση της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά, Ιωάννας προκάλεσε ένα ντροπιαστικό σχόλιο στο Facebook κάτω από την είδηση για το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ο πατέρας της.

Ο χρήσης που έγραψε το συγκεκριμένο σχόλιο, χαρακτήρισε “ευχάριστη” την είδηση, προκαλώντας αποτροπιασμό και αναγκάζοντας την Ιωάννα Χαρδαλιά να του απαντήσει.

“Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’όλα σεβαστές, ή τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας.

Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα“, έγραψε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα