Ξέσπασμα Πισπιρίγκου κατά της προέδρου: “Εδώ και έξι δικασίμους παίζουμε τις κουμπάρες”

Διαβάζεται σε 2'
Η Ρούλα Πισπιρίγκου
Η Ρούλα Πισπιρίγκου Eurokinissi @Τατιάνα Μπόλαρη

Συνεχίζεται με εντάσεις η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για έβδομη συνεδρίαση στο δικαστήριο και αναμένεται να κρατήσει αρκετές ακόμη μέρες μιας και ακόμη δεν έχει ερωτηθεί από την εισαγγελέα, ούτε από τα υπόλοιπα μέλη της σύνθεσης της έδρας.

Για έβδομη συνεδρίαση απολογείται σήμερα, Τετάρτη (17/1), η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της πρωτότοκης της κόρης της Τζωρτζίνας.

Μάλιστα απευθυνόμενη στον πρόεδρο της έδρας η 35χρονη κατηγορούμενη φέρεται να ξέσπασε: «Εδώ και έξι δικασίμους παίζουμε τις κουμπάρες. Δεν έχουμε πει και κάτι σοβαρό! Με ρωτάτε για τις νοσοκόμες, για τα μηνύματα, για τον πρώην σύζυγό μου Μάνο Δασκαλάκη» είπε με έμφαση, αμφισβητώντας τις ερωτήσεις που της γίνονται και τον τρόπο με τον οποίο της γίνονται, με την πρόεδρο της έδρας να σηκώνει το “γάντι” και να της απαντά ότι μπορεί να κάνει τις ερωτήσεις που αυτή κρίνει σκόπιμο κι η κατηγορούμενη να απαντά με τον τρόπο που επίσης κρίνει σκόπιμο ή να μην απαντά καθόλου στις ερωτήσεις αυτές.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου για ακόμη μια συνεδρίαση δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων για τα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο της 9χρονης κόρης της στις 29 Ιανουαρίου του 2022 και κυρίως για τη νωχελική της αντίδραση απέναντι σε νοσηλευτές και γιατρούς, όταν τους ενημέρωσε ότι συνέβαινε κάτι κακό στο παιδί.

Η κατηγορούμενη προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι δεν γνώριζε ότι αυτό θα ήταν το μοιραίο επεισόδιο στο παιδί.
Θεωρούσε ότι είναι ένα ακόμα επιληπτικό επεισόδιο που πάθαινε η κόρη της, γι’ αυτό και αντέδρασε με τον τρόπο που αντέδρασε στους γιατρούς.

Επίσης, προσπάθησε να δικαιολογήσει γιατί αμέσως μετά την ανακοίνωση του θανάτου της κόρης της, επικοινώνησε με τους γιατρούς που κουράρει στην Πάτρα το παιδί και ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για το πού θα γίνει η νεκροψία της 9χρονης.

Η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στο δικαστήριο αναμένεται να κρατήσει αρκετές ακόμη μιας και ακόμη δεν έχει ερωτηθεί από την εισαγγελέα, ούτε από τα υπόλοιπα μέλη της σύνθεσης της έδρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα