Ζεφύρι: Σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με εύφλεκτο υγρό από τον σύζυγό της

Διαβάζεται σε 1'
Ζεφύρι: Σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με εύφλεκτο υγρό από τον σύζυγό της
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ. Eurokinissi

Στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα, την οποία ο σύζυγός της περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό και της έβαλε φωτιά.

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της 45χρονης γυναίκας, την οποία ο 51χρονος σύζυγός της περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό και στη συνέχεια, της έβαλε φωτιά στο Ζεφύρι.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” με εγκαύματα, ενώ αρχικά είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”. Οι υπάρχουσες πληροφορίες αναφέρουν για την 45χρονη ότι Η 45χρονη επικοινωνεί με το περιβάλλον, έχει εγκαύματα σε όλο το πρόσωπο και το σώμα και είναι σε κατάσταση σοκ.

Οι γιατροί στα επείγοντα του νοσοκομείου της περιποιούνται τα τραύματα και εντός της ημέρας θα διακομιστεί στο Γενικό Κρατικό Αθηνών στην πλαστική χειρουργική.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (08/01), με τον 51χρονο να συλλαμβάνεται άμεσα από τις αρχές.

Μπροστά στο περιστατικό ήταν και ο 20χρονος γιος του ζευγαριού μαζί με τα ανήλικα παιδιά του, ο οποίος μεταφέρθηκε με ίδια μέσα σε ιδιωτικό νοσοκομείο καθώς τραυματίστηκε ελαφρά στην προσπάθεια του να βοηθήσει τη μητέρα του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα