Χρονοδιάγραμμα για την εξόφληση της ΔΕΗ από τα ΕΛΤΑ

Το λογότυπο των ελληνικών ταχυδρομείων -  ΕΛΤΑ
Το λογότυπο των ελληνικών ταχυδρομείων - ΕΛΤΑ EUROKINISSI

Τα ΕΛΤΑ υποχρεούνται να αποδώσουν σταδιακά το παρακρατούμενο ποσό σε εύλογο διάστημα στην ΔΕΗ. Τι δήλωσε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς για το θέμα

Χρονοδιάγραμμα για την εξόφληση των περίπου 50 εκ ευρώ που παρακρατούν τα ΕΛΤΑ από πληρωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ συμφωνήθηκε κατά την σημερινή συνάντηση του υπουργού ενέργειας κ. Γιώργου Σταθάκη με τους θεσμούς.

Τα ΕΛΤΑ υποχρεούνται να αποδώσουν σταδιακά το παρακρατούμενο ποσό σε εύλογο διάστημα στην ΔΕΗ και στην συνέχεια να αυτοματοποιήσουν την απόδοση των ποσών που προέρχονται από λογαριασμούς της ΔΕΗ.

ADVERTISING

Μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα στο Ραδιόφωνο 24/7 από τους 88,6, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς, σημείωσε ότι η ΔΕΗ παραλαμβάνει σήμερα 22,5 εκατ. ευρώ από το υπουργείο του, προσθέτοντας ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος. Πιο συγκεκριμένα για τα ΕΛΤΑ, ο Ν. Παππάς είπε ότι πρέπει να προχωρήσουν οι διαδικασίες διοικητικής του ανασυγκρότησης οι οποίες θα λύνουν άμεσα τα προβλήματα ρευστότητας και βιωσιμότητας του Οργανισμού.

Στα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ενέργεια (ΔΕΗ, τέλη ΑΠΕ/ΝΟΜΕ) αξιωματούχοι του υπουργείου ενέργειας δήλωναν σίγουροι για τενχική συμφωνία ως την Παρασκευή. Το ίδιο και για την εκκρεμότητα που αφορά την αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ για την οποία το υπουργείο ενέργειας έχει καταθέσει τις προτάσεις του από τις οποίες θα προκριθεί αυτή που θα εφαρμοστεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΔΕΗ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παππάς: Nα επανεξεταστεί το τέλος σε smartphones και tablets

24Media Network