Επιφυλάξεις Γκλέτσου για το "κίνημα του λαδιού"

ΣΤΥΛΙΔΑ-τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των Συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Στυλίδας και των Τοπικών Κοινοτήτων.(EUROKINISSI)
ΣΤΥΛΙΔΑ-τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των Συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Στυλίδας και των Τοπικών Κοινοτήτων.(EUROKINISSI) EUROKINISSI

Επιφυλακτικός για τη διακίνηση χύμα ελαιόλαδου ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος. Διαβάστε τι λέει (Vid)

Επιφυλακτικός για το κίνημα διακίνησης και πώλησης χύμα ελαιολάδου εμφανίζεται ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος.

"Το λάδι δεν είναι πατάτες" τόνισε συμπληρώνοντας ότι πρώτα από όλα θα πρέπει να διασφαλιστεί η προστασία των καταλανωτών.

Στην περίπτωση του λαδιού, όπως ανέφερε, μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν το χύμα λάδι διατεθεί μέσω συνεταιρισμών που θα έχουν και την ευθύνη της ποιότητας του προϊόντος.

"Τα προϊόντα δεν μπορούν έτσι εύκολα να δοθούν γιατί γίνονται πολλά" επισήμανε, σημειώνοντας ότι κάποια αναμειγνύονται και δεν μπορεί να γνωρίζει με τι θα αναμειχθούν.

"Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Έχω πολλές επιφυλάξεις. Αν τηρηθούν κάποιες προδιαγραφές, η αγορά είναι ελεύθερη. Από κει και πέρα, ο σώζων εαυτόν σωθήτο", υπογράμμισε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γκλέτσος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επιφυλάξεις Γκλέτσου για το χύμα λάδι

SHARE: