Μύρισέ το και θα δεις. Το μανιτάρι που χαρίζει οργασμούς

Μύρισέ το και θα δεις. Το μανιτάρι που χαρίζει οργασμούς
FBRUSCHETTI - FOTOLIA

Ερευνητές διαπίστωσαν πως ένα μανιτάρι αρκεί για να έρθει σε οργασμό μια γυναίκα. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να το μυρίσει!

Οι θεραπευτικές ιδιότητες ορισμένων φυτών είναι ευρέως γνωστές και μάλιστα χρησιμοποιούνται εδώ και χιλιάδες χρόνια για να θεραπεύσουν από συγκεκριμένες ασθένειες. Ωστόσο ανάμεσά τους, υπάρχει κι ένα λιγότερο γνωστό είδος μύκητα με μια... ξεχωριστή δύναμη.

Ο λόγος για ένα αφροδισιακό μανιτάρι, που ανήκει στο είδος Dictyophora, το οποίο φυτρώνει στις παρυφές του ηφαιστείου της Χαβάης και μετρά 600 έως 1000 χρόνια ζωής.

Σύμφωνα με έρευνα του International Journal of Medicinal Mushrooms, το εν λόγω μανιτάρι μπορεί να προκαλέσει οργασμούς στις γυναίκες, αρκεί μόνο να το μυρίσουν!

Μύρισέ το και θα δεις. Το μανιτάρι που χαρίζει οργασμούς

Ερευνητές που προχώρησαν σε πειράματα, χρησιμοποιώντας εθελόντριες, το επιβεβαίωσαν και δημοσίευσαν τη σχετική έρευνα για τη "μαγική" ιδιότητα των εν λόγω μανιταριών.

Μάλσιτα, τουλάχιστον οι μισές από τις εθελόντριες ήρθαν σε στιγμιαίους οργασμούς καθώς τα μύριζαν. Σύμφωνα με τους ερευνητές η μυρωδιά που προέρχεται από τους σπόρους των μανιταριών ενεργοποιούν τους ανθρώπινους νευροδιαβιβαστές με τον ίδιο τρόπο που απελευθερώνονται κατά την σεξουαλική συνεύρεση.

Δυστυχώς για τους άντρες, σύμφωνα με τα πειράματα, δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα και σε εκείνους.

SHARE: