Το Χόλυγουντ του Άδωνι και ο τολμηρός Γερουλάνος

Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην Α' Αθήνας φέρνει εικόνες των καλών εποχών του ΠΑΣΟΚ ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης μιμείται τον Σταλόνε.

Στο χωριό του Τσίπρα

Εκλογική νίκη στο …χωριό του Τσίπρα, θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό τουλάχιστον ομολόγησε στην ομιλία του στην Άρτα.

Όπως είπε στους παρευρισκόμενους στην συγκέντρωση της Ν.Δ «το μήνυμα που θα στείλετε εδώ θα ακουστεί σε ολόκληρη την Ελλάδα, θα είμαστε πρώτοι και με διαφορά στην Άρτα. Και θα έλεγα ότι είναι ένα μήνυμα το οποίο έρχεται ξεχωριστά από το Αθαμάνιο, από τους συγχωριανούς του κ. Τσίπρα, που τον ξέρουν καλύτερα. Ας ετοιμαστεί λοιπόν για μία ακόμα ήττα, εντός έδρας αυτή τη φορά».

Πάντως ο ίδιος θύμισε πως «στις εκλογές του 2019 χάσαμε την πρωτιά, εδώ στην Άρτα, για λίγες εκατοντάδες ψήφους». Δηλαδή την χρονιά που η Ν.Δ κατάφερε να εκλεγεί κυβέρνηση.

Η ατάκα δεν διδάσκεται

Ομολογουμένως πάντως ο Τσίπρας χθές τα πήγε λίγο καλύτερα στις ατάκες. Θυμίζοντας στην ομιλία του στην Λαμία πως «ο πατέρας Μητσοτάκης έταζε στους νέους φθηνά αυτοκίνητα και είχε βγει το σύνθημα που έλεγε “Καλύτερα παπάκι, παρά τον Μητσοτάκη”» αντιπαραβάλλοντας με τα 150αρια που μοιράζει ο σημερινός πρωθυπουργός και σχολιάζοντας πως «Καλύτερα σφηνάκι παρά τον Μητσοτάκη».

Τι να γίνει η ατάκα δεν διδάσκεται σε σεμινάρια επικοινωνίας. Η το ‘χεις, ή δεν το ‘χεις

Βαρβαρότητα

Πρέπει να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας, στους προεκλογικούς ερευνητές της Νέας Δημοκρατίας. Είναι κατανοητή η υποχρέωση υπηρέτησης της γαλάζιας κινδυνολογικής γραμμής «ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει να μας βγάλει από το Ευρώ».

Όμως να φτάνουν μέχρι το σημείο να τους βάζουν να διαβάζουν τα θεωρητικά κείμενα των «53» για να εντοπίσουν αναφορές σε εναλλακτικά νομίσματα; Πλέον γίνεται βαρβαρότητα!

Είναι γνωστό ότι οι θεωρητικές αναλύσεις της συγκεκριμένης τάσης του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι και ότι πιο απλό και κατανοητό. Ενίοτε μάλιστα – ιδίως στα οικονομικά- αποτελούν πραγματικό λαβύρινθο για την σκέψη και την έκφραση. Πόσο μάλλον αν ο αναγνώστης προέρχεται από το αντίπαλο κόμμα.

Πάντως ο Τσακαλώτος, που στοχοποιήθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου ως εκφραστής τέτοιων απόψεων, πριν μερικές εβδομάδες μετείχε στην επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα που επισκέφθηκε τον Γιάννη Στουρνάρα. Εκεί συζητούσαν επί ώρες για το μέλλον το τραπεζικού συστήματος.

Στην Ν.Δ πιστεύουν πως ο …ιδιαίτερα ευαίσθητος σε τέτοια θέματα διοικητής της ΤτΕ, δεν μυρίστηκε τίποτε;

Τολμά ο Γερουλάνος

Λίγοι υποψήφιοι αποτολμούν τις δημόσιες ανοιχτές συγκεντρώσεις σε αυτή την προεκλογική περίοδο. Όσοι το κάνουν τα «προγνωστικά» και η προηγούμενη εμπειρία λένε ότι δύσκολα χάνουν την πρωτιά στην περιφέρειά τους.

Στην κατηγορία αυτή ανήκει ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην μεγάλη και δύσκολη Α’ Αθήνας. Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποίησε συγκέντρωση στην Στοά Μπολάνη που αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει τον κόσμο που συγκεντρώθηκε.

Όπως φαίνεται ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ», έχει μπει πολύ δυνατά στον προεκλογικό. Όπως όλα δείχνουν είναι ένα από τα πιο δυνατά, αν όχι το δυνατότερο «χαρτί» του ΠΑΣΟΚ στο Λεκανοπέδιο.

Σε κόντρα με τον Κουτρομάνο το Μέρα 25

Σε ευθεία κόντρα με τον πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, Αθανάσιο Κουτρομάνο βρίσκεται πλέον το Μέρα 25. Αιτία η άρνηση του προέδρου της ανεξάρτητης αρχής να αποστείλει ακόμη και συστατική επιστολή στα τηλεοπτικά κανάλια για τις προεκλογικές τους υποχρεώσεις.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη η απάντηση του Αθ.Κουτρομάνου στο συγκεκριμένο αίτημα ήταν πως «τα κανάλια γνωρίζουν πολύ καλά τις υποχρεώσεις τους, δε χρειάζεται να τους τις θυμίσουμε».

Έτσι το Μέρα 25 σχολιάζει καυστικά πως «το ΕΣΡ έχει φύγει από τη σφαίρα του διακοσμητικού και έχει αποφασίσει να γίνει ενεργά παρελκυστικό.Η «Ανεξάρτητη Αρχή» αποφάσισε ότι προτίθεται να γίνει μέρος του προβλήματος που ιδρύθηκε για να λύσει».

Στούντιο Αδωνις

Ας ελπίσουμε τα κινηματογραφικά στούντιο «Άδωνις Γεωργιάδης» να έχουν ήδη ολοκληρώσει την παραγωγή events και βίντεο για την υποψηφιότητα το υπουργού Ανάπτυξης στον Β1 Βόρειο Τομέα της Αθήνας. Ήδη έχουμε δύο δείγματα και αρκούν.

Το πρώτο είναι οι εμφανίσεις του Αδωνι με ολογράμματα, προφανώς εμπνευσμένο από την ταινία Star Trek. Η δεύτερη εκδοχή πήγε ακόμη πιο μακριά μια και ο υπουργός εμφανίζεται ως μια εκδοχή του Συλβέστερ Σταλόνε στις ταινίες Rocky. Με φόντο κάτι σαν εγκατελειμένο νταμάρι στο Ψυχικό.

Είπαμε προεκλογική περίοδος είναι. Όμως η αισθητική έχει όρια. Πόσα να αντέξει;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα