ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέο κατάστημα στη Σύρο σε ένα ιστορικό βιομηχανικό κτίριο

ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέο κατάστημα στη Σύρο σε ένα ιστορικό βιομηχανικό κτίριο

Αποκλειστικές προσφορές και εκπλήξεις προσφέρει, με βάση την εταιρεία το νέο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στη Σύρο. Φουντώνει ο ανταγωνισμός στην "Αρχόντισσα" των Κυκλάδων.

Το τρίτο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στη Σύρο, στη διασταύρωση των οδών Σάκη Καράγιωργα & Ηρώων Πολυτεχνείου, δίπλα στο λιμάνι της Ερμούπολης, αποτελεί τη νέα προσθήκη για την εταιρεία, η οποία επενδύει διαρκώς στη διεύρυνση του δικτύου της με νέα σημεία πώλησης.

Το νέο αυτό σημείο της μεγάλης αλυσίδας, έρχεται να “πυκνώσει” την ευρύτερη γειτονιά στη νότιοδυτική πλευρά τιυ λιμανιού, μετά τον Τερσανά, όπου ήδη βρίσκονται με καταστήματα η Μασούτης, η Lidl και η Σκλαβενίτης.

Στόχος της ΑΒ Βασιλόπουλος, με βάση σχετική ανακοίνωσημ είναι “να βρίσκεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, προσφέροντας την καλύτερη εξυπηρέτηση στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες της και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων αδιαπραγμάτευτης ποιότητας, με προσιτές τιμές για όλους.”

Το κατάστημα στεγάζεται σε ένα ξεχωριστό, διατηρητέο κτίριοτης Ερμούπολης, μεγάλης ιστορικής σημασίας, των αδελφών Βελισσαρόπουλου. Στο κτίριο αυτό κατασκευάστηκε το πρώτο,παγκοσμίως, ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το 1973, από τον Έλληνα εφοπλιστή Γιάννη Γουλανδρή, όταν η κλιματική αλλαγή ήταν ακόμα όρος άγνωστος.

Με βάση την ανακοίνωση της ΑΒ, “στον 900 τ.μ. χώρο πώλησης οι πελάτες θα βρουν οπωροπωλείο με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, κρεοπωλείο, τμήμα με μεγάλη ποικιλία σε τυριά και αλλαντικά και ιδιαίτερες delicatessen γεύσεις, ζεστό ψωμί και γλυκίσματα, κρασιά και ποτά για κάθε γούστο και φυσικά προϊόντα για την προσωπική περιποίηση και υγιεινή. Επίσης, το κατάστημαδιαθέτει άνετο πάρκινγκ 30 θέσεων, 3 ταμεία και 2 self checkout ταμεία για εύκολες και γρήγορες αγορές. Εν όψει των εγκαινίων στις 3 Αυγούστου, αποκλειστικά, οι επισκέπτες του καταστήματος μπορούν να επωφεληθούν από το 10% όφελος σε όλες τις αγορές τους από τις 3 έως τις 9 Αυγούστου, ενώ αποκλειστικές δυνατές προσφορές θα ισχύουν έως και τις 16 Αυγούστου. Πολλές άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες του καταστήματος για εκείνο το διάστημα.”

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα