COCA-COLA Τρία Έψιλον: Ενισχύει το χαρτοφυλάκιο καφέ με την προσθήκη του “Caffè Vergnano” – Οι στόχοι

COCA-COLA Τρία Έψιλον: Ενισχύει το χαρτοφυλάκιο καφέ με την προσθήκη του  “Caffè Vergnano” – Οι στόχοι
AP Photo/David Goldman

Ο espresso στην Ελλάδα καταλαμβάνει μαζί με τον φίλτρου περίπου το 30% μιας αγοράς με μέση κατά κεφαλήν κατανάλωση τις 500 κούπες ετησίως.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μετα το brand Costa Cafe εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιό της στην κατηγορία, καλωσορίζοντας τον ιταλικό καφέ «Caffè Vergnano».

Όπως αναφερθηκε χθες σε ειδική θεματική εκδήλωση, η προσθήκη του Caffè Vergnano ενδυναμώνει την ευελιξία του χαρτοφυλακίου της εταιρείας, συμβάλλοντας στην υλοποίηση του οράματός της για μια ολιστική προσέγγιση των αναγκών των καταναλωτών κάθε ώρα της ημέρας, 24/7 μέσα από πολλές μοα γκάμα προϊόντων που ξεκινούν από τον καφέ και τα αναψυκτικά και καταληγουν στα αλκοολούχα.

« Ο Caffè Vergnanoαντιπροσωπεύει τον αυθεντικό ιταλικό espresso, με περισσότερα από 140 χρόνια ιστορίας, έχοντας πάντα στον πυρήνα του αξίες όπως η κληρονομιά, η ποιότητα, η βιωσιμότητα, το πάθος και η κομψότητα. Παράγεται από μία ιταλική οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία από το 1882 και έδρα τη Santena στην Ιταλία, που προσφέρει τον αυθεντικό Ιταλικό espresso σε όλο τον κόσμο, για πάνω από 140 χρόνια» ανέφερε σχετική ανακοίνωση εξειδικεύοντας την ταυτότητα του νέου προϊόντος στην γκάμα της Coca Cola Τρία Έψιλον που φιλοδοξεί να κερδίσει μερίδια στην αναπτυσσόμενη αγορά του espresso στη Ελλάδα, που καταλαμβάνει μαζί με τον φίλτρου περίπου το 30% της «πίτας» όπου η μέση κατά κεφαλήν κατανάλωση είναι στις 500 κούπες ετησίως.

Η Μαρία Αναργύρου-Νίκολιτς, Γενική Διευθύντρια της Coca-Cola Τρία Έψιλον για Ελλάδα και Κύπρο, μιλώντας χθες στην ειδική εκδήλωση σημείωσε ότι: «H επωνυμία Caffè Vergnano είναι μια εξαιρετικά σημαντική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό μας, καθώς εστιάζει έντονα στον κλάδο HoReCa, που αποτελεί κινητήριο δύναμη ανάπτυξης για εμάς και τους πελάτες μας.

Ο Caffè Vergnano ενισχύει την ευελιξία του 24/7 χαρτοφυλακίου μας και μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε ένα χαρτοφυλάκιο καφέ που καλύπτει μια ευρεία γκάμα προτιμήσεων των καταναλωτών. Η ευελιξία του χαρτοφυλακίου μας, σημαίνει ότι μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να παρέχουν τη καλύτερη πρόταση για κάθε περίσταση κατανάλωσης, ενώ τους προσφέρουμε αξία μέσω των προϊόντων υψηλής ποιότητας».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα