COCA-COLA Τρία Έψιλον: Για 4η χρονιά αναδείχθηκε “Κορυφαίος Εργοδότης” στην Ελλάδα

COCA-COLA Τρία Έψιλον: Για 4η χρονιά αναδείχθηκε “Κορυφαίος Εργοδότης” στην Ελλάδα
Coca Cola AP

Το «Top EmployersInstitute», ως ανεξάρτητη εταιρεία πιστοποίησης, αξιολογεί τους συμμετέχοντες μέσω μίας παγκόσμιας έρευνας καλών πρακτικών σε επίπεδο Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού των εταιρειών.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Coca-Cola Τρία Έψιλον βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες της Ελλάδας. Ειδικότερα, η εταιρεία αναδείχτηκε «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα, σύμφωνα με την αξιολόγηση του διεθνούς θεσμού «Top Employers Institute», ξεχωρίζοντας για τη στρατηγική ανθρώπινου δυναμικού της. «Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί επιβεβαίωση των άριστων πρακτικών και της σταθερής δέσμευσης της εταιρείας στη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που επενδύει στην εξέλιξη και φροντίδα των ανθρώπων της, την ευελιξία και τη διαφορετικότητα», σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωσή της.

Το «Top EmployersInstitute», ως ανεξάρτητη εταιρεία πιστοποίησης, αξιολογεί τους συμμετέχοντες μέσω μίας παγκόσμιας έρευνας καλών πρακτικών σε επίπεδο Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού των εταιρειών. Η έρευνα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ερωτήσεων που καλύπτουν πρακτικές ανάπτυξης ανθρώπων σε θέματα όπως στρατηγική και απόκτηση ταλέντων, σχεδιασμός εργατικού δυναμικού, εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων και της ηγεσίας, διαχείριση απόδοσης, καριέρας και διαδοχής, καθώς και παροχές και εσωτερική κουλτούρα

Με αφορμή την διάκριση, η Κωνσταντίνα Μπάρκα, People & Culture Director της Coca-Cola Τρία Έψιλον, σημείωσε: «Οι άνθρωποί μας είναι στην καρδιά όλων όσων κάνουμε. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα υψηλού επιπέδου περιβάλλον εργασίας, όπου η καινοτομία, η εξέλιξη και η ανάληψη πρωτοβουλιών αποτελούν προτεραιότητα, δίνοντας πρόσφορο έδαφος στην απελευθέρωση της δημιουργικότητας των ανθρώπων μας. Είμαστε περήφανοι για όλους τους ανθρώπους μας, και για τον καθένα ξεχωριστά».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα