ΔΕΘ 2019: To Invent ICT για 2η χρονιά στο Digital Greece

ΔΕΘ 2019: To Invent ICT για 2η χρονιά στο Digital Greece
MOTIONTEAM

Επτά από τις ομάδες του INVENT ICT, θα παρουσιάσουν τις δράσεις και τις καινοτόμες ιδέες τους σε κοινό και εκθέτες.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η θερμοκοιτίδα εκκίνησης επιχειρήσεων INVENT ICT, βρίσκεται στη σκηνή του περιπτέρου Digital Greece στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Επτά από τις ομάδες του INVENT ICT, οι Nable Solutions, Nous4Health, Evotropia, Founderfood, Coffeco, Accesslab και Trimisignal, θα έχουν παρουσία με δικά τους αυτόνομα booths, για το διάστημα 7-15 Σεπτεμβρίου 2019, όπου θα μπορούν να παρουσιάσουν τις δράσεις και τις καινοτόμες ιδέες τους σε κοινό και εκθέτες.

ADVERTISING

Την Κυριακή 8/9/2019 στις 12.00, ο Project Manager του Invent ICT Δρ. Ευάγγελος Σιώκας θα συμμετέχει σε πάνελ όπου θα ενημερώσει το κοινό για τις δράσεις της θερμοκοιτίδας, καθώς και την εξατομικευμένη μεθοδολογία υποστήριξης των νεοφυών επιχειρήσεων που έχει οδηγήσει σε σημαντικά αποτελέσματα την τελευταία διετία.

Στο πάνελ θα συμμετέχουν και επιχειρηματικές ομάδες του προγράμματος, οι οποίες θα μιλήσουν για τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν, την υποστήριξη που έλαβαν από τη θερμοκοιτίδα και την εμπειρία που αποκόμισαν, με σκοπό να γνωρίσει το κοινό τα βασικά στοιχεία ενός τέτοιου εγχειρήματος.

Το πρόγραμμα Invent ICT υλοποιείται από τη θερμοκοιτίδα ΕΠΙ.νοώ του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΠΙΣΕΥ ΕΜΠ) και τους Industry Disruptors - Game Changers (ID-GC), με τη στήριξη της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΔΕΘ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΔΕΘ 2019: Οι νέες τάσεις στην αγορά εργασίας από το ReGeneration

ΔΕΘ 2019: Παρουσίαση πρωτοποριακών φωτοβολταϊκών σταθμών φόρτισης και στάθμευσης οχημάτων

24Media Network