Διεθνής διάκριση για την Generation Y από την Google

Διεθνής διάκριση για την Generation Y από την Google

Διεθνής αναγνώριση για την Generation Y – International eBusiness Experts από την Google, η οποία τη συμπεριέλαβε στο Shortlist των Premier Google Partners Awards, τα βραβεία που παραθέτει βάσει του performance marketing και των αποτελεσμάτων του, στους καλύτερους όλης της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Τα βραβεία απονέμονται ανάμεσα στα agencies που αποτελούν Premier Partners της Google, μια αναγνώριση που η Generation Y ήδη έχει κερδίσει μετά από την τεράστια συνεισφορά της στο digital marketing και τις αντίστοιχου μεγέθους αποδόσεις που πετυχαίνει καθημερινά για τους συνεργάτες της.

Τα Premier Google Partners Awards έχουν ως σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων, ανάμεσα στους καλύτερους. Η Generation Y είναι στη shortlist με τις top 80 εταιρείες, που στις 5 Δεκεμβρίου, στο Δουβλίνο, θα διεκδικήσουν το βραβείο στην κατηγορία Search Performance Award 2016.

Η συμμετοχή, όπως γίνεται αντιληπτό, ήταν μαζική, από χιλιάδες agencies ανά την Ευρώπη, τη Μ. Ανατολή και την Αφρική και η Generation Y δε θα μπορούσε να λείπει.

«Χαίρομαι γι’ αυτήν τη διάκριση, η οποία προήλθε μέσα από τα απτά αποτελέσματα που προσφέραμε στους πελάτες – συνεργάτες μας», δήλωσε ο CEO και Founder της Generation Y – International eBusiness Experts, Αναστάσιος Σπανίδης.

Ραντεβού στο Δουβλίνο και τα κεντρικά ευρωπαϊκά γραφεία της Google στις 5 Δεκεμβρίου.

SHARE:

24Media Network