Ανακαίνιση και αναβάθμιση του Porto Carras

Ανακαίνιση και αναβάθμιση του Porto Carras
Εγκαταστάσεις του Porto Carras

Τα έργα ολοκληρώνονται και το ξενοδοχειακό συγκρότημα θα λειτουργήσει τον Ιούνιο του 2021.

Η αντίστροφή μέτρηση για τη λειτουργία του εμβληματικού Porto Carras, στα δυτικά παράλια της Σιθωνίας, στη Χαλκιδική, ήδη έχει ξεκινήσει.

Τα πρώτα έργα αναβάθμισης ολοκληρώνονται από τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία, ώστε να λειτουργήσει τον Ιούνιο του 2021, ωστόσο το πλάνο της πλήρους ανακαίνισης είναι πενταετές.

Οι φετινές αλλαγές, περιλαμβάνουν ανακαίνιση των δωματίων και σουιτών του 5αστερου Meliton καθώς και των εστιατορίων και των μπαρ εντός του ξενοδοχείου.

Εγκαταστάσεις του Porto Carras

Οι εργασίες στο ξενοδοχειακό συγκρότημα περιλαμβάνουν πλήρη αναδιαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου καθώς και αναβάθμιση του συστήματος σήμανσης. Οι σημαντικές βελτιωτικές εργασίες στη μαρίνα, με χωρητικότητα 315 θέσεων ελλιμενισμού και δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλων σκαφών έως 60μ., αφορούν την πλήρη ανακαίνιση των εγκαταστάσεων επισκεπτών, την αναβάθμιση ασφαλείας με νέο δίκτυο πυρόσβεσης και ηλεκτροδότησης και την πλήρη αποκατάσταση των υποβρύχιων εγκαταστάσεων. Απώτερος στόχος να αναδειχθεί η Porto Carras Marina ως το σημείο συνάντησης και τον κορυφαίο προορισμό μεγάλων σκαφών στην Ανατολική Μεσόγειο.

Στο γκολφ του Porto Carras, το οποίο εκτείνεται σε 770 στρέμματα, διαμορφώθηκε εκ νέου η τελική στρώση χώματος στις 18 οπές και τοποθετήθηκαν 10.000 τ.μ. γρασιδιού Platinum Paspalum.

Εγκαταστάσεις του Porto Carras


Τα 6 νέα γήπεδα Τένις φέρουν Greenset επιφάνεια, ενώ το επίσης ανακαινισμένο Tennis Club & Academy προσφέρει ευκαιρίες προπόνησης με έμπειρους προπονητές.

Επίσης, ολοκληρώνονται οι εργασίες καθαρισμού στην παραλία των 9χλμ., πλαισιώνοντας το καινούριο Beach Bar στο Meliton, ενώ οι εξωτερικές πισίνες ανανεώνονται και το Kids Club διαθέτει μία ολοκαίνουρια εξωτερική παιδική χαρά στους καταπράσινους κήπους.

Καταλήγοντας, στις παροχές περιλαμβάνονται και πεζοπορικά μονοπάτια 28 χλμ., στη συνολική έκταση των 17.630 στρεμμάτων, που περνούν παράλληλα από τους ιδιωτικούς λιμένες, τον αμπελώνα του Domaine Porto Carras και με θέα στη θάλασσα.

Ολες οι εγκαταστάσεις λειτουργούν με τα υγειονομικά μέτρα κατά του Covid – 19.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα