post impression url

Εξ αποστάσεως διαχείριση του εξοπλισμού της επιχείρησής σου, από όπου κι αν βρίσκεσαι

Εξ αποστάσεως διαχείριση του εξοπλισμού της επιχείρησής σου, από όπου κι αν βρίσκεσαι

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την καινοτόμα υπηρεσία της COSMOTE που θα απελευθερώσει την επιχείρησή σου.

Υπήρξε κάποια εποχή που το Internet ήταν αποκλειστικά τρόπος επικοινωνίας και πληροφοριών. Η τεχνολογία όμως προχωράει με βήμα ταχύ διαλύοντας τα όρια ανάμεσα στο Τώρα και το Αύριο. Έτσι το αύριο για τους επαγγελματίες είναι ήδη εδώ αφού η νέα υπηρεσία COSMOTE Asset Tracker δίνει σε όλους τη δυνατότητα να διαχειριστούν τον εξοπλισμό της επιχείρησής τους μέσω του δικτύου COSMOTE NarrowBand IoT (ΝΒ-ΙοΤ).

Γιατί πλέον, υπάρχει το Internet of Things (IoT) το οποίο καθιστά δυνατή την επικοινωνία μεταξύ μηχανημάτων. Τι σημαίνει αυτό; Ότι με το COSMOTE Asset Tracker μπορείς να παρακολουθείς και να ελέγχεις διάφορα εταιρικά περιουσιακά στοιχεία. Και δεν μιλάω για όταν είσαι εκεί, κοντά τους, αλλά απομακρυσμένα: από το σπίτι, το εξοχικό ή οπουδήποτε στην Ελλάδα, αφού το δίκτυο NB-IoT έχει πανελλαδική κάλυψη.

Η COSMOTE που έχει πάντα το βλέμμα στραμμένο στις τεχνολογικές εξελίξεις, φέρνει για μία ακόμα φορά επανάσταση στις τηλεπικοινωνίες με την υπηρεσία COSMOTE Asset Tracker σε συνεργασία με τον διεθνή πάροχο Fleet Complete, που ειδικεύεται σε υπηρεσίες διαχείρισης εταιρικών assets. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή υπηρεσία που απευθύνεται σε όλες τις εταιρείες που επιθυμούν να παρακολουθούν 24/7 απομακρυσμένα πάγια περιουσιακά στοιχεία υψηλής αξίας, όπως μηχανήματα, γεννήτριες, εμπορευματοκιβώτια, trailers, γερανούς ή άλλο εξοπλισμό. Έτσι μπορείς ανά πάσα στιγμή να ελέγξεις που βρίσκονται και αν παραμένουν ασφαλή.

Επιπλέον, μπορείς να ενημερώνεσαι για περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως: θερμοκρασία, υγρασία, βαρομετρική πίεση και έκθεση στο ηλιακό φως, σε θερμοκήπια και αποθήκες, αποφεύγοντας παντός είδους δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα της υπηρεσίας είναι ότι, χάρη στο δίκτυο COSMOTE NB-IoT, έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, δίνοντας μεγάλη αυτονομία μπαταρίας στους αισθητήρες της υπηρεσίας ώστε να αντέχουν τουλάχιστον δύο έτη ζωής χωρίς φόρτιση. Με τον τρόπο αυτό, μπορείς να μειώσεις ριζικά τα λειτουργικά κόστη της εταιρείας σου, αλλά και να περιορίσεις το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα, συμβάλλοντας στην παγκόσμια προσπάθεια για προστασία του περιβάλλοντος.

Έλεγχος, ασφάλεια, διαχείριση, όλα από μακριά και ανά πάσα στιγμή χάρη στο COSMOTE Asset Tracker. Το μόνο που απαιτείται είναι η τοποθέτηση συσκευών GPS με ενσωματωμένους αισθητήρες οι οποίες είναι μικρές και εγκαθίστανται πανεύκολα. Από εκεί και πέρα, το κομμάτι της διαχείρισης γίνεται απομακρυσμένα, μέσω μιας εφαρμογής για φορητές συσκευές τύπου smartphone ή tablet ή μέσω ενός ειδικού portal για υπολογιστές.

Τώρα γνωρίζεις όλα όσα χρειάζονται για τη remote διαχείριση της εταιρείας σου.

Δες ακόμα περισσότερα και απόκτησέ την COSMOTE Asset Tracker εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα