Η Stoiximan στην πρώτη γραμμή στήριξης προσφέρει ειδικές οθόνες πρώτης ανάγκης στον ΟΚΥπΥ για τη μάχη κατά του κορονοϊού

Η Stoiximan στην πρώτη γραμμή στήριξης προσφέρει ειδικές οθόνες πρώτης ανάγκης στον ΟΚΥπΥ για τη μάχη κατά του κορονοϊού
Η Stoiximan προσφέρει ειδικές οθόνες πρώτης ανάγκης στον ΟΚΥπΥ για την μάχη κατά του κορονοϊού

Σε συνέχεια της ανάλογης ενέργειάς της στην Ελλάδα, με την παράδοση 250.000 ιατρικών μασκών στο Υπουργείο Υγείας, η Stoiximan προχωρά σε δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στην Κύπρο.

Στην προμήθεια και δωρεά εξειδικευμένων αναλυτών αερίων αίματος μαζί με σημαντική ποσότητα αναλώσιμων για τη χρήση τους προχώρησε η Stoiximan στον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, από τις πρώτες εταιρείες που σπεύδουν να συνεισφέρουν στις τρέχουσες ανάγκες του συστήματος υγείας στη χώρα μας. Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός αποτελεί είδος πρώτης ανάγκης για τον ΟΚΥπΥ στην τρέχουσα κρίσιμη περίοδο, καθώς η δωρεά της Stoiximan θα συμβάλλει σημαντικά στην υποστήριξη και τη θεραπεία των ασθενών.

Από το ξεκίνημα της κρίσης, η Stoiximan κινητοποιήθηκε άμεσα φροντίζοντας για την ασφάλεια των ανθρώπων της αλλά και για τη στήριξη των κρατικών αναγκών Υγείας. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες έγιναν οι απαραίτητες κινήσεις ώστε και οι 719 υπάλληλοί της να έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται από το σπίτι, ενώ η εταιρεία αναζήτησε τον τρόπο για να συνεισφέρει έμπρακτα στις τρέχουσες ανάγκες τόσο στην Ελλάδα και την Κύπρο όσο και στις άλλες χώρες όπου δραστηριοποιείται. Στο πλαίσιο της συνολικής της προσφοράς, 250.000 ιατρικές μάσκες παραδόθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο Υπουργείο Υγείας της Ελλάδας, ενώ παράλληλα στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Απόλλων Λεμεσού, προχώρησε σε δωρεά προς τον Ερυθρό Σταυρό στον κλάδο Λεμεσού και έχει δρομολογήσει ανάλογες κινήσεις στην Πορτογαλία και τη Ρουμανία, σε αντιστοιχία με τις προτεραιότητες της κάθε χώρας.

Ειδικότερα στην Κύπρο, η Stoiximan συναισθανόμενη τις ανάγκες των ημερών μας στέκεται δίπλα στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και προσφέρει στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο Υπουργείο Υγείας απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό, και πιο συγκεκριμένα τους ειδικούς αναλυτές αερίων αίματος που βρίσκονται ψηλά στις λίστες προτεραιότητας του συστήματος υγείας της Κύπρου. Ο εξοπλισμός αυτός συμβάλλει ουσιαστικά στην υποστήριξη και θεραπεία ασθενών από τον ιό COVID-19, καθώς η ανάλυση αίματος αποτελεί την πιο αξιόπιστη μέθοδο αξιολόγησης της κατάστασης των ασθενών που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και υποστηρίζονται από αναπνευστήρα.

Με ευχαριστήρια επιστολή τους, ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής, Χρίστης Λοϊζίδης και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ), Μάριος Παναγίδης ευχαρίστησαν θερμά την Stoiximan για την ευγενική προσφορά των δύο Αναλυτών Αερίων Αίματος και διαφόρων άλλων αναλωσίμων για το γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η επιστολή αναφέρει πως: «Η συμβολή σας ενδυναμώνει σημαντικά τις δυνατότητες του νοσοκομείου μας αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Η στήριξη που μας παρέχεται είναι εξαιρετικά σημαντική στις προσπάθειες μας κατά του κορωνοϊού και μας δίνει θάρρος στον αγώνα μας για να βγούμε νικητές».

O κ. Άγγελος Χοντουλίδης Country Manager της Stoiximan αναφέρει πως: «Η Stoiximan θεωρεί χρέος της να συμβάλλει σε αυτή την υπερπροσπάθεια που καταβάλλεται παγκοσμίως αλλά και στην Κύπρο για την ανακοπή εξάπλωσης του κορωνοϊού. Οι περιστάσεις απαιτούν σύνεση, αποφασιστικότητα, δύναμη και αλληλεγγύη ώστε να βγούμε νικητές από όλη αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση. Οι σκέψεις βρίσκονται στις ευπαθείς ομάδες και στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν κάθε στιγμή μεγάλη μάχη για τους ανθρώπους που υποφέρουν. Η Stoiximan με αυτή της προσφορά συμβάλλει στην ανακούφιση του συστήματος υγείας προσφέροντας εξειδικευμένο εξοπλισμό που βρίσκεται ψηλά στις λίστες του Υπουργείου Υγείας. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις ανάγκες της Κύπρου, πάντοτε σε συνεργασία και με την καθοδήγηση των αρμοδίων οργανισμών».

Λίγα λόγια για τη Stoiximan

Η Stoiximan αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία GameTech στην Ελλάδα και μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου στην Ευρώπη. Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 5 χώρες μέσω τωνbrands Stoiximan για την Ελλάδα και την Κύπρο και Betano για τη Γερμανία, τη Ρουμανία και την Πορτογαλία. Επενδύοντας στην τεχνολογία και το ανθρώπινο δυναμικό, κατάφερε μέσα σε 3 χρόνια να επταπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό του, απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 700 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 230 στελεχώνουν το τμήμα Τεχνολογίας.

Με έμφαση στην Τεχνολογία και τον Άνθρωπο, το Υπεύθυνο Παιχνίδι και τον Αθλητισμό, υλοποιεί ένα εκτεταμένο πλάνο δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας. Ανάμεσά τους, το πρόγραμμα «Μικροί Ήρωες» που από το 2017 προσφέρει εκπαιδευτικές εμπειρίες σε περισσότερα από 26.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, αναπτύσσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αθλητικών χορηγιών που έχουν αγγίξει περισσότερους από 400 αθλητές, ενώ με την πρωτοβουλία “Try This At Home” ανατρέπει στην πράξη το Brain Drain.

Για περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα μας επισκεφθείτε το www.stoiximan.com.cy, για τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης το www.iroes.gr και για την πρωτοβουλία “Try This At Home” το https://braingain.stoiximan.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα