JET2: Αυτοί είναι οι 14 προορισμοί της στην Ελλάδα για το 2021

JET2: Αυτοί είναι οι 14 προορισμοί της στην Ελλάδα για το 2021

Με την τουριστική περίοδο του 2020 να είναι στον αέρα η βρετανική αεροπορική JET2 ανακοίνωσε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά το θερινό πρόγραμμα για το 2021. Πάνω από 2 εκατ. θέσεις για Ελλάδα.

Το ότι εν μέσω κορονοϊού, πέρα από λουκέτα στις αερομεταφορές, κυκλοφορούν ειδήσεις κανονικότητας με αεροπορικές να ανακοινώνουν τα προγράμματα τους είναι αν μη τι άλλο, ελπιδοφόρο. Σήμερα, Τετάρτη, η βρετανική JET2 ανακοίνωσε το θερινό πρόγραμμα για το 2021 το οποίο μεταξύ των άλλων θα ενώνει 9 βρετανικά αεροδρόμια με 14 προορισμούς στην Ελλάδα.

Πάνω από 2 εκατ. θέσεις

Σε μία προσπάθεια να καλύψει το κενό που άφησε πίσω της η χρεοκοπημένη Thomas Cook, η JET2 αυξάνει σημαντικά προορισμούς και προσφερόμενες θέσεις στην αγορά της Μεσογείου. Σε ότι αφορά την Ελλάδα οι προσφερόμενες θέσεις στους 14 προορισμούς είναι πάνω από 2 εκατομμύρια. Η χώρα μας βρίσκεται πίσω από τους τουριστικούς προορισμούς στην Ισπανία όπου θα διατεθούν 2,5 εκατ. θέσεις και μπροστά από την Τουρκία των 1,7 εκατ. θέσεων.

Παράλληλα στους 59 συνολικούς προορισμούς υπάρχουν συνδέσεις με Κύπρο, Κροατία, Πορτογαλία, Ιταλία, Βουλγαρία, Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Στην Ελλάδα αεροπλάνα της JET2 θα προσγειωθούν σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανία, Κέρκυρα, Πρέβεζα, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο, Καλαμάτα, Σκιάθο, Μύκονο, Σαντορίνη, Λέσβο, Ρόδο και Κω.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα