Κέρασε ουζάκι για καλό μήνα το αεροδρόμιο Αθηνών

Ουζάκι στο Αεροδρόμιο Αθηνών

Εκπλήσσει ευχάριστα τους επισκέπτες της Αθήνας το αεροδρόμιο, διοργανώνοντας μια υποδοχή με πρωτότυπος ιδέες.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, έχει κατ’ επανάληψη αποδείξει ότι δεν είναι τυχαία τα απανωτά βραβεία που λαμβάνει σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Η συνεχώς αυξανόμενη επιβατική κίνηση, οι ενέργειες μάρκετινγκ που κάνει προσελκύοντας περισσότερες αεροπορικές εταιρείας, αλλά και οι απευθείας ενέργειες προς τους επισκέπτες, αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο του αεροδρομίου της Αθήνας, που όπως και να το κάνουμε, είναι η πρώτη εντύπωση που αποτυπώνεται στον ταξιδιώτη που επισκέπτεται την πρωτεύουσα. Χθες, λοιπόν, 1η Ιουνίου το αεροδρόμιο της Αθήνας υποδέχθηκε τους πρώτους καλοκαιρινούς επιβάτες με την ευχή «καλό καλοκαίρι μεένα καραφάκι ούζο»!

ADVERTISING

Η σκέψη αυτή δεν προέκυψε τυχαία, αφού πρόσφατα, οι φίλοι της σελίδας του αεροδρομίου στο Facebook (https://www.facebook.com/ATHairport) απάντησαν στο ερώτημα της μασκότ, του «Φίλου του Αθηναίου», «τι χαρακτηρίζει το αθηναϊκό καλοκαίρι».

Νικητής τελικά -αναμενόμενο για πολλούς- αναδείχθηκε το δημοφιλέστατο καραφάκι ούζο και έτσι, από το πρωί, ο «Φίλος ο Αθηναίος» προσέφερε το δώρο του στους πρώτους καλοκαιρινούς επισκέπτες της πόλης των Αθηνών.

Ουζάκι στο Αεροδρόμιο Αθηνών
Ουζάκι στο Αεροδρόμιο Αθηνών
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πρωταγωνιστές οι επιβάτες από το εξωτερικό στην αεροπορική κίνηση 4μήνου

H Qatar Airways προσγειώνεται για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο της Μυκόνου

Θα γίνει βιβλιοθήκη το Βoeing που ξέφυγε από την πίστα;

SHARE:

24Media Network