Κοινωνικές δράσεις για το Πάσχα από τον Όμιλο Aldemar Resorts

Κοινωνικές δράσεις για το Πάσχα από τον Όμιλο Aldemar Resorts
Aldemar Resorts

Τις ημέρες του Πάσχα τα ξενοδοχεία του Ομίλου Aldemar Resorts με έδρα την Κρήτη, ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες οργανισμών της περιοχής και προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης αξίας 1.000€.

Ο Όμιλος Aldemar Resorts, με πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στην τουριστική αγορά, χαράσσει την στρατηγική του έχοντας ως γνώμονα πάντα την προστασία και ευημερία του ανθρώπου, του περιβάλλοντος και της κοινωνίας και εφαρμόζει πρακτικές εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μέσα από το αναγνωρισμένο πρόγραμμα “CARE”.

Με αυτές τις αρχές ως οδηγό, τα ξενοδοχεία του Ομίλου Αldemar Resorts βρίσκονται πάντα κοντά στις τοπικές κοινωνίες που εδρεύουν. Ειδικά τις ημέρες του Πάσχα που μας διδάσκουν την αγάπη προς τον συνάνθρωπο, τα ξενοδοχεία του Ομίλου με έδρα την Κρήτη, ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες οργανισμών της περιοχής και προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης αξίας 1.000€.

Με υψηλό το αίσθημα ευθύνης, αλληλεγγύης και ανταπόδοσης στην κοινωνία, ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Aldemar Resorts, κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, από την Κρήτη που βρισκόταν για το άνοιγμα του ξενοδοχείου Aldemar Royal Mare, συντόνισε τη συγκέντρωση των ειδών και σημείωσε ότι, «τα ξενοδοχεία του Ομίλου Aldemar Resorts θα στηρίξουν και φέτος την τοπική κοινωνία. Ειδικά αυτές τις ημέρες, προσπαθούμε να βρισκόμαστε πιο κοντά στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Σε αυτή μας την προσπάθεια, μεγάλο ρόλο παίζει και η συμμετοχή των εργαζομένων μας, τους οποίους οφείλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και να τους ευχηθώ καλή δύναμη για τη νέα σεζόν».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα