Κορονοϊός: Η Ryanair διακόπτει όλες τις πτήσεις από και προς την Ιταλία

Κορονοϊός: Η Ryanair διακόπτει όλες τις πτήσεις από και προς την Ιταλία
Αεροσκάφος της Ryanair AP

Από ποια ημερομηνία θα σταματήσουν οι πτήσεις της Ryanair από τα ελληνικά προς τα ιταλικά αεροδρόμια εξαιτίας των μέτρων για τον κορονοϊό.

Τέλος στις πτήσεις λόγω κορονοϊού από την Ryanair στην Ιταλία μέχρι τις 8 Απριλίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας, ύστερα από την απόφαση της Ιταλικής κυβέρνησης να θωρακίσει ολόκληρη τη χώρα, με σκοπό να περιορίσει την εξάπλωση του κοροναϊού, η Ryanair προχωράει στην πλήρη αναστολή.

Αρχή από τις πτήσεις εσωτερικού

Οι περικοπές ξεκινούν να εφαρμόζονται από τις 12 τα ξημερώματα, Τετάρτη 11 Μαρτίου, έως τις 12 τα ξημερώματα Τετάρτη 8 Απριλίου. Αυτές τις ημερομηνίες, η Ryanair αναστέλλει όλες τις πτήσεις στο εσωτερικό της Ιταλίας.

Επίσης, από τις 12 τα ξημερώματα της Παρασκευής 13 Μαρτίου έως την Τετάρτη 8 Απριλίου, αναστέλλει όλες τις ιταλικές διεθνείς πτήσεις.

Επιστροφή χρημάτων ή πίστωση

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ryanair, όλοι οι εμπλεκόμενοι επιβάτες έχουν λάβει σήμερα (Τρίτη 10/3) σχετική ειδοποίηση στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο, σχετικά με τις ακυρώσεις πτήσεων. «Οι επιβάτες που αναζητούν επαναπατρισμό μπορούν να λάβουν ελεύθερη μετακίνηση σε προηγούμενη πτήση της Ryanair που δρομολογείται μέχρι τα μεσάνυχτα Παρασκευή 13 Μαρτίου.

Επίσης, οι επιβάτες που επηρεάζονται θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε πλήρη επιστροφή χρημάτων ή ταξιδιωτική πίστωση που μπορεί να εξαργυρωθεί στις πτήσεις της Ryanair τους επόμενους 12 μήνες.». Τέλος, η εταιρία απολογείται προς το επιβατικό της κοινό και τους πελάτες της για την αναστολή των πτήσεων, οι οποίες προκαλούνται από περιορισμούς της Ιταλικής κυβέρνησης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα