Mαγειρική και θρησκευτικό πορνό: Το OnlyFans στο Top 100 του TIME

Mαγειρική και θρησκευτικό πορνό: Το OnlyFans στο Top 100 του TIME
Oneman/shutterstock

Ένα site δημιουργικής ελευθερίας και επαφής των celebrities με τους fans, που έχει ακόμα το "στίγμα" του πορνό πάνω του, είναι στη λίστα του περιοδικού Time με τις πιο επιδραστικές εταιρείες του 2021.

Αρκούν 5-10 δολάρια ώστε κάθε fan της Μπέλα Θορν, της Μπιγιόνσε, της Κάρντι Μπι, της Μέγκαν Δι Στάλιον και πολλών ακόμα δημιουργών pop μουσικής, γυμναστών, σεφ, life coaches, bloggers, ακόμα και ανδρών και γυναικών που προτιμούν να μοιράζονται περιεχόμενο με ερωτικές φωτογραφίσεις τους, ώστε να γίνει ο καθένας συνδρομητής στη σελίδα OnlyFans του καθενός.

Το περιοδικό TIME ξεχώρισε το OnlyFans, ως μια από τις πιο επιδραστικές συνδρομητικές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και την ενέταξε στη λίστα με τις 100 πιο επιδραστικές εταιρείες της φετινής χρονιάς. Παρά το “στίγμα” και την ταύτιση της πλατφόρμας με την πορνογραφία, το OnlyFans μετρά σήμερα 120 εκατομμύρια συνδρομητές σε λογαριασμούς δημιουργών. Συνολικά η πλατφόρμα έχει αποδώσει 3 δισεκατομμύρια δολάρια σε κάθε άτομο που διατηρεί επιβεβαιωμένη σελίδα. Το OneFans έχει ξεπεράσει ως μέγεθος κατά πολύ τις αντίστοιχες πλατφόρμες Substack, Patreon και Cameo. Από την γυμναστική μέχρι το “θρησκευτικό πορνό“, η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει εξελιχθεί σε έναν απέραντο δημιουργικό πλανήτη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα