Μασούτης: Χωρίς "σκιές" η εξαγορά της Προμηθευτικής

Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της αλυσίδας Μασούτης στην Αθήνα

Τέλος στο δικαστικό θρίλερ και τον "κλεφτοπόλεμο" που είχε προκύψει για την Μασούτης μετά την εξαγορά της Προμηθευτικής με αφορμή το καθεστώς της "Προμηθευτικής Κρεάτων"

Απο 1η Ιανουαρίου 2019 η Μασούτης προχώρησε στην πλήρη απορρόφηση της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Προμηθευτική την οποία είχε εξαγοράσει μέσα στο 2018, μία εξαγορά που είχε "ουρά" καθώς δύο εταιρείες είχαν ξεκινήσει δικαστικό αγώνα κατά των νέων μετόχων για φερόμενες υποχρεώσεις της Προμηθευτικής προς αυτούς.

Με δήλωση της δικηγορικής εταιρείας του Ν. Αγαπηνού που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα μπήκε τέλος και σε αυτή την σκιά καθώς οι δύο εταιρείες απέσυραν κάθε σχετική αντιδικία. Συγκεκριμένα στην δήλωση αναφέρεται:

ADVERTISING

"Η δικηγορική εταρεία Νικόλαος Αγαπηνός και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρία, εκπρόσωπος των εταιριών «Ελευθέριος Κιαχάκης Α.Ε. Εμπορίας Κρεάτων» και «Σ. & Κ. Ζαφειρόπουλος ΟΕ», δημοσίως ενημερώνει για τα εξής:

Μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις και προσκόμιση όλων των απαραίτητων στοιχείων, μεταξύ των παραπάνω εταιριών και της «Προμηθευτικής Τροφίμων Α.Ε.», αποδείχθηκε και έγινε κατανοητό, ότι ουδέποτε έλαβε χώρα μεταβίβαση επιχείρησης ή οποιουδήποτε στοιχείου μεταξύ «Προμηθευτικής Τροφίμων Α.Ε.» και «Προμηθευτικής Κρεάτων Α.Ε.» και ως εκ τούτου δεν αποδείχθηκε καμία υποχρέωση της «Προμηθευτικής Τροφίμων Α.Ε.» προς τις παραπάνω εταιρείες, οι οποίες και απέσυραν κάθε σχετική αντιδικία".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σούπερ Μάρκετ, Μασούτης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μασούτης: Με αυτές τις 2 αλυσίδες συζητάμε για εξαγορά - Είμαστε (πλέον) οι φθηνότεροι της αγοράς

Μασούτης: Περιπέτειες με την Προμηθευτική

Γ. Μασούτης: Αυτά είναι τα σχέδια μας για την επέκταση στην Αθήνα

SHARE:

24Media Network