Μασούτης: Περιπέτειες με την Προμηθευτική

Μασούτης: Περιπέτειες με την Προμηθευτική
Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της αλυσίδας Μασούτης στην Αθήνα

Με δικαστική απόφαση δεσμεύθηκαν προσωρινά κινητή και ακίνητη περιουσία καθώς και οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Προμηθευτικής Τροφίμων που πρόσφατα εξαγόρασε η Μασούτης

Λίγες εβδομάδες μετά από την κάθοδο της Μασούτης στην Αθήνα, μέσω της εξαγοράς των σούπερ μάρκετ της Προμηθευτικής οι δικαστικές αρχές επιφύλασσαν μία δυσάρεστη έκπληξη στην βορειοελλαδίτικη αλυσίδα. Συγκεκριμένα με προσωρινή διαταγή του προέδρου Υπηρεσίας, δεσμεύτηκε σήμερα 17/9/2018 η κινητή και ακίνητη περιουσία της εταιρίας Προμηθευτική Τροφίμων. Στη δέσμευση συμπεριλαμβάνεται και το σύνολο των τραπεζικών λογαριασμών της εξαγορασθείσας εταιρείας

Η δέσμευση διετάχθη ύστερα από προσφυγή στο Δικαστήριο δύο εταιριών που διατηρούσαν απαιτήσεις ύψους περίπου 1.500.000 ευρώ κατά της Προμηθευτικής Κρεάτων που ήταν η εταιρία που διαχειριζόταν τα κρεοπωλεία στα supermarket ιδιοκτησίας της Προμηθευτικής Τροφίμων.

Η δικάσιμος για την κύρια δίκη των ασφαλιστικών μέτρων έχει ορισθεί μετά από έναν μήνα και συγκεκριμένα στις 17/10/2018. Τις αιτούσες εταιρίες εκπροσώπησε η δικηγορική εταιρία Νίκος Αγαπηνός.

Το News24/7 επικοινώνησε με την νομική υπηρεσία της αλυσίδας Μασούτης και αναμένει το σχόλιο της εταιρείας.

Η απάντηση της Μασούτης:

Tο τελευταίο διάστημα και μετά τη δημοσίευση της εξαγοράς της εταιρίας «Προμηθευτική Tροφίμων αε» από την εταιρία «Δ. Mασούτης α.ε»,  υπάρχει προσπάθεια συγκεκριμένων εταιριών, να εμπλέξουν την Προμηθευτική σε δικαστικές διαμάχες για διαφορές που έχουν οι τελευταίες με άλλα νομικά πρόσωπα, με τα οποία η Προμηθευτική Tροφίμων α.ε είτε δεν έχει καμία συνεργασία, είτε είχε συνεργασία κατά το παρελθόν και αυτή έχει λήξει. Oι υποθέσεις αυτές  θα κριθούν από τα αρμόδια Δικαστήρια και η εταιρία μας θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον όσων προσώπων, φυσικών ή νομικών, διασύρουν, προσβάλλουν και συκοφαντούν τη φήμη της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα