Μπαρ από τα Lidl με δωρεάν ποτό – Που, πως, γιατί

Μπαρ από τα Lidl με δωρεάν ποτό – Που, πως, γιατί
Το pop up bar "Lidl bar of Hortus"

Μετά τον χώρο της μόδας, όπου τα Lidl μπήκαν δυναμικά με πρέσβειρα της Heidi Klum, ήρθε η σειρά για να δείξει τα δόντια της σε έναν ακόμη τομέα προκαλώντας νέους πονοκεφάλους

Μπαρ από τα Lidl, θα μπορούσε να είναι ένα σύντομο περιπαιχτικό ανέκδοτο από κάποιους πότες που δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση που είχαν αλλά στην περίπτωση μας τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

H Lidl για να προωθήσει στην Βρετανία το private label τζιν της, Hortus, δημιούργησε τo “Lidl House of Hortus“, ένα pop-up gin bar το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά με προσκλήσεις και θα προσφέρει δωρεάν δύο ποτά που παράγονται για λογαριασμό της γερμανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Η αρχή θα γίνει από την επόμενη Παρασκευή 26 Οκτωβρίου από την Greek Street στο Soho όπου το Λονδρέζικο κοινό θα μυηθεί στα μυστικά και τις γεύσεις του Hortus για δύο ημέρες και στην συνέχεια ο βοτανικός κήπος – μπαρ θα ταξιδεύσει και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Βρετανίας μέσα στον Νοέμβριο.

Καθώς οι πρώτες 700 προσκλήσεις εξαφανίστηκαν σε λιγότερες από 24 ώρες η αλυσίδα επανήλθε και με δεύτερο γύρο. Και ο νέος γύρος ήταν sold out και μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν θα υπάρξουν νέες προσκλήσεις.

Το Hortus, το οποίο δεν βρίσκεται στην σταθερή συλλογή στα ράφια της Lidl στην Ελλάδα, έχει δημιουργήσει αρκετούς πονοκεφάλους στα επώνυμα τζιν καθώς σύμφωνα με τον Indepentent σε τυφλή γευστική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε από το Good Housekeeping Institute ανάμεσα σε γνωστές φίρμες τζιν καθώς και private label σούπερ μάρκετ, το Hortus της Lidl βρέθηκε στην έβδομη θέση με 77 βαθμούς, πάνω από ιστορικά και πιο ακριβά τζιν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα