Νέο boutique ξενοδοχείο στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης

Νέο boutique ξενοδοχείο στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης

"The Island Concept" ονομάζεται το νέο ξενοδοχείο της αλυσίδας των Aria Hotels, που θα λειτουργήσει το 2019.

Η ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού έρχεται μέσα από επενδύσεις, σε υποδομές και νέες μονάδες. Πέραν αυτού, η ποιότητα είναι αυτή που χαρακτηρίζει τις νέες επενδύσεις σε ξενοδοχειακές μονάδες και, πλέον, πολλαπλασιάζονται οι μονάδες 5 και 4 αστέρων, ενώ τείνουν προς εξαφάνιση μονάδες 1 και 2 αστέρων.

Προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται η ενέργεια της αλυσίδας boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels, που ανήκει εξ ολοκλήρου στον όμιλο Libra, να προσθέσει στο χαρτοφυλάκιο των ακινήτων της το The Island Concept.

ADVERTISING
Νέο boutique ξενοδοχείο στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης

Το πολυτελές boutique ξενοδοχείο στον Άγιο Νικόλαο, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από την Mirum Hellas και προβλέπεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του, για πρώτη φορά, το 2019. Με αυτήν την προσθήκη, ο συνολικός αριθμός των ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών των Aria Hotels, ανέρχεται πλέον σε 28 στην Ελλάδα, έχοντας προσθέσει 8 ακίνητα κατά τους τελευταίους 12 μήνες.

Το ξεχωριστό ξενοδοχειακό συγκρότημα θα περιλαμβάνει δωμάτια και σουίτες, πολλά με ιδιωτική πισίνα, εστιατόριο και μπαρ, κεντρική πισίνα, καθώς και ένα κέντρο spa με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Διαθέτει, επίσης, και ιδιωτική παραλία.

Αυτό που χαρακτηρίζει κάθε ένα από τα 16 δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου, είναι ότι εμπνέονται από ένα νησί.

Νέο boutique ξενοδοχείο στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης
SHARE:

24Media Network