Ο Μασούτης και στην Ευρώπη, ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Ο Μασούτης και στην Ευρώπη, ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία ανάμεσα στις 30 που βραβεύτηκαν στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων

Τα βραβεία «Best Workplaces in Europe» στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2017 απονεμήθηκαν την Πέμπτη 8 Ιουνίου στο Παρίσι σε επίσημο δείπνο στο "Palais Brongniart" σε μια λαμπρή τελετή. H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διακρίθηκε για μία ακόμη φορά και είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία ανάμεσα στις 30 που βραβεύτηκαν στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων (Best Large Workplaces in Europe).

Στην ευρωπαϊκή έρευνα Best Workplaces συμμετείχαν περισσότερες από 2.300 επιχειρήσεις και διακρίθηκαν συνολικά 125 μεταξύ των οποίων και η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Η διάκριση αυτή έρχεται αμέσως μετά τη βράβευση της εταιρείας ανάμεσα στις 10 πρώτες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Γιάννης Μασούτης, αφιέρωσε για μια ακόμη φορά τη διάκριση στο προσωπικό, στους ανθρώπους της εταιρείας. Tόνισε ότι η εταιρεία χτίζει τις σχέσεις της με τους εργαζόμενους πάνω σε αξίες που αντέχουν στο χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. βραβεύεται στα Best Workplaces για

5η συνεχόμενη χρονιά στην Ευρώπη και για 6η στην Ελλάδα. Οι διακρίσεις με διάρκεια επιβεβαιώνουν τη θεμελιώδη σχέση αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης ανάμεσα στην εταιρεία και τους ανθρώπους της.

Για την ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. το βραβείο παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Μασούτης από την Ανθή Τσέντου, Senior Project Manager Great Place to Work Hellas (φωτό).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μασούτης
SHARE:

24Media Network