Oι ασταμάτητοι αθλητές που χαράζουν τον δικό τους δρόμο για το μέλλον

Διαβάζεται σε 5'
Oι ασταμάτητοι αθλητές που χαράζουν τον δικό τους δρόμο για το μέλλον
PEXELS

Η ιστορία 6 αθλητών οι οποίοι αποτελούν ένα ελπιδοφόρο παράδειγμα για όλους

Λεωνίδας, Δώρα, Παύλος, Γιάννης, Αλέξανδρος, Νεφέλη. Έξι αθλητές, ένα κοινό όνειρο: Η εκπλήρωση των αθλητικών τους προσδοκιών που τους οδηγεί στη χάραξη του δικού τους δρόμου προς το μέλλον θέτοντας ολοένα και υψηλότερους στόχους, συμπυκνώνοντας όλα τα θετικά και υγιή πρότυπα για την κοινωνία μας.

Γι’ αυτόν και μόνο το λόγο οφείλουμε να αναδείξουμε και να στηρίξουμε αυτούς τους αθλητές, οι οποίοι παλεύουν να «χτίσουν» τα ιδανικά και τις αξίες των επόμενων γενεών, αποτελώντας το πλέον ελπιδοφόρο παράδειγμα ότι καθένας από εμάς μπορεί να γίνει ασταμάτητος μπροστά στην κατάκτηση των «θέλω» του.

Οι 6 unstoppable αθλητές

Αλλά ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τους έξι αθλητές μας.

Ο 23χρονος Λεωνίδας Τσορτανίδης είναι πρωταθλητής ιστιοσανίδας (κλάση Iqfoil), δηλαδή στη Formula-1 της ιστοπλοΐας, και η επαφή του αθλητικά με το νερό ξεκίνησε από την ηλικία των οκτώ ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο όμορφο νησί της Άνδρου, ενώ είναι το δεύτερο από τα συνολικά 10 παιδιά που έχει η οικογένειά του.

Η 26χρονη Δώρα Γκουντούρα είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στη σπάθη γυναικών. Έχει ήδη κατακτήσει δύο μετάλλια σε Παγκόσμια Κύπελλα (ένα χάλκινο και ένα χρυσό), ενώ έχει συμμετάσχει και σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές ιστοπλοΐας Παύλος Καγιαλής και Γιάννης Ορφανός ένωσαν τις δυνάμεις τους πριν από ένα χρόνο για να αγωνιστούν για πρώτη φορά στην κατηγορία 49erτην πιο γρήγορη των Ολυμπιακών Κατηγοριών.

Ο Αλέξανδρος Γκιννής ο οποίος κατέκτησε τη 2η θέση στον αγώνα τεχνικής κατάβασης του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλπικού σκι στο Σαμονί της Γαλλίας, κατάφερε να γράψει ιστορία, καθώς αυτό ήταν το πρώτο μετάλλιο που παίρνει ποτέ η χώρα μας σε Παγκόσμιο Κύπελλο σκι.

Τέλος, η Νεφέλη Ροδοπούλου είναι πρωταθλήτρια ξιφασκίας με σημαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες U20 και συγκαταλέγεται στις πλέον ανερχόμενες αθλήτριες παγκοσμίως.

Η στήριξη στο σήμερα

Με μεθοδικότητα και προσπάθεια ο καθένας μας μπορεί να κατακτήσει ολοένα και υψηλότερους στόχους. Και φυσικά, να γίνει… unstoppable. Όπως ακριβώς και οι έξι αθλητές μας.
Βέβαια, όλα αυτά απαιτούν και τη στήριξή μας.

Γι’ αυτό τον λόγο, το efood δημιούργησε τους «The Unstoppables», ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό, υποστηρίζοντας χορηγικά αθλητές που αγωνίζονται για να βρεθούν στην κορυφαία παγκόσμια αθλητική διοργάνωση, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αθλητές με αναπηρία, καθώς και ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία με την συνεισφορά της εταιρείας μέσω του προγράμματος να ανέρχεται για το 2023 στα 62.000€.

Και το… αύριο

Εκτός του σήμερα, όμως, το efood στηρίζει και το αύριο, καθώς μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος έχει ξεκινήσει μια πολύτιμη συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Ανοίξεως, συμβάλλοντας σημαντικά στην πολυδιάστατη μετεξέλιξη της ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Η συνεισφορά αφορά τόσο στο στήσιμο και την οργάνωση της ακαδημίας , η οποία από 40 αθλητές τον Ιούνιο του 2021 , όταν και ξεκίνησε η συνεργασία, έχει ξεπεράσει σήμερα τους 140 , όσο και στην κάλυψη των καθημερινών αναγκών των παιδιών και των προπονητών τους.

Και μην ξεχνάμε, φυσικά, και τη στήριξη στην ομάδα καλαθοσφαίρισης Χολαργού για παιδιά στο φάσμα αυτισμού. Πέρυσι με την παροχή εξοπλισμού και φέτος με τον ρουχισμό 30 παιδιών δημοτικού.

Το efood έχει καταφέρει να ενσωματώσει την κοινωνική συνεισφορά στην καθημερινή του λειτουργία με την ίδια δυναμική που για περισσότερα από 12 χρόνια τώρα παρέχει υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών και συμβάλλουν στην ανάπτυξη των καταστημάτων και της αγοράς συνολικά. Και σίγουρα θα συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και φέτος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα