Οι δέκα καλύτερες εταιρείες για να εργάζεσαι

Οι δέκα καλύτερες εταιρείες για να εργάζεσαι

Δείτε την πρώτη δεκάδα από την ετήσια λίστα του Fortune με τις 100 καλύτερες εταιρείες

Για 18η φορά, το Fortune δημοσιεύει την πασίγνωστη λίστα «Δέκα Καλύτερες Εταιρείες για να Εργάζεσαι», σε συνεργασία με το Great Place to Work. Στην πρώτη θέση, για έκτη φορά, συναντάμε την Google.

GOOGLE

Οι δέκα καλύτερες εταιρείες για να εργάζεσαι

Ο τεχνολογικός γίγαντας εορτάζει την έκτη χρονιά του παραμονής του στο νούμερο 1 και πρόσφατα ενίσχυσε τις γονικές άδειες που παρέχει. Οι νέοι γονείς, μαμάδες και μπαμπάδες, μπορούν να λάβουν έως και δώδεκα εβδομάδες αδείας με αποδοχές για να συσφίξουν τις σχέσεις τους με το νεογέννητο μωρό τους. Επίσης, η Google παρέχει 500 δολάρια ως «χρήματα για τη σύσφιξη με το παιδί» σε όλους τους νέους γονείς, για να τα χρησιμοποιήσουν τους πρώτους τρεις μήνες της ζωής του παιδιού τους.

THE BOSTON CONSULTING GROUP

Οι δέκα καλύτερες εταιρείες για να εργάζεσαι

Ένα από τα πλεονεκτήματα του να δουλεύεις για την BCG είναι η ικανότητα να λαμβάνεις «Άδεια Κοινωνικής Επίδρασης» διάρκειας τριών έως 12 μηνών. Στα πλαίσια του προγράμματος, το 2014, εργαζόμενοι της BCG εργάστηκαν για πρωτοβουλίες όπως οι Techno Serve, World Food Program, Clinton Health Access Initiative, Education Pioneers, Green Dot, Gates Foundation, Αγροτική Υπηρεσία Αιθιοπίας, και Yunus Social Business.

SAS INSTITUTE

Οι δέκα καλύτερες εταιρείες για να εργάζεσαι

Ο Jim Goodnight, πρώην καθηγητής στατιστικής στο North Carolina State, ίδρυσε την SAS το 1976 και έχει ακόμα διακριτή παρουσία στη συγκεκριμένη εταιρεία λογισμικού ανάλυσης δεδομένων. Μια ομάδα 37 «κηπουρών» της SAS φυτεύει 3.800 λουλούδια κάθε χρόνο – προσοχή, μιλάμε για υπαλλήλους της εταιρείας, και όχι για υπεργολάβους. Και οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν γενναιόδωρες παροχές: φροντίδα παιδιών στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, συμμετοχή σε προγράμματα σωματικής άσκησης, φαρμακείο, και επιδοτούμενα γεύματα.

Δείτε τη συνέχεια τη λίστα στο Fortune

Πηγή: Fortunegreece.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
SHARE:

24Media Network