Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: 10 σημαντικές πολιτικές συναντήσεις επί σκηνής

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: 10 σημαντικές πολιτικές συναντήσεις επί σκηνής

Κυριάκος Μητσοτάκης, Γιάννης Δραγασάκης, Κώστας Σημίτης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης και Βασίλης Λεβέντης είναι μερικοί μόνο από τους ομιλητές του φετινού οικονομικού συνεδρίου

Συνολικά δέκα τετ-α-τετ ιδιαίτερου ενδιαφέροντος με πρωταγωνιστές της πολιτικής και οικονομικής σκηνής της χώρας  θα πραγματοποιηθούν στο ετήσιο συνέδριο του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών, το οποίο θα λάβει χώρα από την Πέμπτη 2 έως την Κυριακή 5 Μαρτίου.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 3 Μαρτίου θα συνομιλήσουν επί σκηνής ο  υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Δημήτρης Λιάκος με το μέλος της επιτροπής οικονομικών εμπειρογνωμόνων της γερμανικής κυβέρνησης και πρόεδρο του think-tank "Walter Eucken Institute" Δρ. Lars Feld.  Η συζήτηση αυτή θα ακολουθήσει την συνέντευξη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη με τον Παύλο Τσίμα.

Στην ίδια αίθουσα, λίγες ώρες μετά, σε μια σημαντική συνέντευξη επί σκηνής θα καταθέσει και το πως βλέπει το μέλλον της χώρας ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται επίσης και η συζήτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γιάννη Πολίτη αμέσως πριν την μεγάλη διεθνή συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης .

Την ημέρα κλείνει εντυπωσιακά σε ξεχωριστή εκδήλωση η συνομιλία επί σκηνής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη με τον διεθνούς φήμης ιστορικό και καθηγητή στο Harvard Niall Ferguson.

Σε συνεντεύξεις επί σκηνής απαντώντας σε ερωτήματα σχετικά με το μέλλον της χώρας θα βρεθούν η Αρχηγός της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης και ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Το όραμα για τον τουρισμό της χώρας και την προσφορά του στην γενική ευημερία θα παρουσιάσουν σε ξεχωριστές συνεντεύξεις ο Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρης Τρυφωνόπουλος και ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης. Ενώ εξίσου σημαντικές είναι οι παρεμβάσεις για την ενεργεία του Διευθύνοντα για την Ελλάδα του TAP Ricard Scoufia και για το ασφαλιστικό του Διευθύνοντα Συμβούλου της Eurolife , Αλέξανδρο Σαρηγεωργίου.

Για το πλήρες πρόγραμμα και τους ομιλητές του συνεδρίου επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Forum.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Οικονομικό Φόρουμ Δελφών
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Στο επίκεντρο η ανάπτυξη και η έξοδος από την κρίση

Το Delphi Economic Fοroum II με μια ματιά

2ο Φόρουμ Δελφών: Έμφαση σε θέματα βιωσιμότητας χρέους και οικονομικής ανάπτυξης

SHARE:

24Media Network